Obtine un pariu gratuit de 50 RON daca pariezi pe Insulele Feroe vs Romania

Romania a invins in toate cele 7 partide de pana acum contra Insulelor Feroe si speram sa o faca si acum. Casa de pariuri Unibet prezinta peste 200 pariuri in vederea partidei de sambata seara. In afara ofertei bogate, Unibet iti ofera posibilitatea de a castiga un freebet in valoare de 50 lei.

Ce trebuie sa fac?

Nu este nevoie de optare pentru a participa la promotie, ci trebuie doar sa alegi un pariu din vasta oferta Unibet pentru meciul dintre Insulele Feroe si Romania. Pariul trebuie sa fie pre-live (pana sambata, ora 19:00) si singur pe bilet, la o cota minima de 1.4 si cu o miza minima de 150 lei. 

Despre recompensa

Vei castiga 50 RON freebet pariind pe Insulele Feroe vs Romania indiferent de rezultatul pariului tau. Freebetul se va credita imediat dupa ce pariul a fost stabilit, acesta nefiind acordat in cazul in care ai optat pentru Cash Out. Freebetul trebuie folosit doar pentru a paria pe preliminariile EURO 2020. Pariul poate fi live sau pre-live, insa singur pe bilet. Data maxima pana la care poate fi folosit freebetul este 17 octombrie. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe meciul dintre Insulele Feroe si Romania 
  • Miza minima a pariului este 150 lei, iar cota minima 1.4
  • Indiferent de rezultat vei primi un freebet de 50 lei imediat dupa solutionarea pariului
  • Freebetul trebuie folosit pe 17 octombrie pentru a plasa un pariu, live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe un meci din preliminariile Campionatului European

Alege din oferta variata de pariuri