Obtine un freebet de 200 RON la Australian Open

Primul turneu de Grand Slam al anului este tot mai aproape de final, aflandu-ne deja in faza sferturilor atat pe tabloul masculin, cat si pe cel feminin.
 
Pentru a doua saptamana a Grand Slamului casa de pariuri Winmasters (click aici pentru recenzie) ne-a pregatit o promotie referitoare doar la turneul de simplu masculin si feminin la care recompensa este de maxim 200 RON, oferita sub forma de freebet. Astfel, daca vei plasa pana pe 26 ianuarie 3 pariuri a cate 100 lei (in total 300 lei), pre-live si/sau live, cu o cota minima de 2.00 vei obtine garantat un freebet in valoare de 100 lei. Daca, in schimb, pana la aceeasi data vei plasa 5 pariuri de 100 lei si cu o cota minima de 2.00, vei obtine un freebet de 200 lei la Australian Open. Pariurile la care se efectueaza Cashout, cele anulate sau cele plasate in contradictie nu sunt eligibile. Mai mult, ultimul tip de pariu poate duce la anularea promotiei.
 

thumb_588766fe9a329_1485268734.png

Un lucru in avantajul nostru este acela ca pot fi efectuate mai multe pariuri pe acelasi meci. Avand in vedere acest lucru, ar fi bine sa asteptati pariurile live, fiindca acolo o cota de 2.00 poate fi castigata mai usor, cel putin teoretic. Puteti insa incerca si pariuri pre-live, doua dintre ele fiind castigatoare, in opinia noastra, daca Raonic si Wawrinka vor triumfa. Sincer, nu credem ca Federer poate ajunge iar intr-o finala de Grand Slam, iar Rafael Nadal intr-o semifinala, jocul celor doi nefiind atat de convingator pe parcursul turneului.
 

Care sunt conditiile freebetului?


Promotia se adreseaza doar clientilor din Romania. Freebetul va fi creditat in cont pe 27 ianuarie si va putea fi plasat pe un singur pariu. Acesta trebuie sa aiba cota minima 2.00, iar meciul pe care poate fi mizat este finala de simplu feminin sau cea de simplu masculin. Daca pariul plasat folosind freebetul este castigator, in cont va fi rambursat profitul, nu si valoarea freebetului. Si in acest caz promotia poate fi anulata daca vei efectua pariuri in contradictie. Spre exemplu, daca vei paria cu ajutorul freebetului ca un anumit jucator va castiga partida, iar pe bani reali vei plasa faptul ca adversarul sau se va impune, foarte probabil freebetul va fi anulat si vei ramane doar cu pariul pe bani reali.
 
Feat.1: riseproject