Obtine 7 freebeturi in turneul de la Wimbledon

In ceea ce priveste tenisul, prima jumatate a lunii iulie este monopolizata de turneul de la Wimbledon, al treilea de Grand Slam al anului. In vederea acestuia, casa de pariuri Fortuna prezinta o promotie la care sunt eligibili toti utilizatorii, fie ei vechi sau noi. Conform acesteia, ai ocazia de a obtine 7 freebeturi in turneul de la Wimbledon.


Ce trebuie sa fac?

Pariurile pot fi pre-live si/sau live, singure pe bilet sau pe bilet multiplu, la fiecare 3 asemenea pariuri plasate pe site-ul Fortuna urmand a primi un freebet in valoare de 10 lei. Cota minima a fiecarui pariu este 1.3, putand plasa pariuri de pe orice tablou de la Wimbledon (simplu, dublu, dublu mixt). Freebetul il vei obtine chiar daca pariul este sau nu castigator, nu insa si daca ai folosit optiunea “Early Cashout”. Daca un eveniment se afla pe mai multe bilete, se va lua in considerare la promotie doar primul bilet pe care acesta a fost plasat.


Promotia este valabila de maxim 7 ori pentru fiecare utilizator, asta insemnand ca pana pe 15 iulie poti obtine freebeturi totale in valoare de 70 lei. Freebeturile trebuie utilizate in termen de 7 zile de la creditare pe o cota maxima de 8.00.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici
  • Pariaza live sau pre-live pe meciuri din turneul de la Wimbledon
  • Miza minima este 10 RON, iar cota minima 1.3
  • Indiferent daca pariurile tale sunt castigatoare sau nu, vei primi un freebet de 10 lei
  • Promotia este valabila de 7 ori pentru un utilizator
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 7 zile pe un pariu/bilet cu o cota maxima de 8.00


Profita la maxim de promotie >>>