Obtine 550 RON bonus daca Halep castiga finala Australian Open

Maine, 27 ianuarie, incepand cu ora 10:00, Simona Halep va juca finala Australian Open cu Wozniacki. Pe langa castigarea titlului de Grand Slam, in joc este si primul loc in clasamentul WTA. Jocul solid si spectaculos din semifinala, dar nu numai, al Simonei, ne lasa impresia ca acum romanca nu va mai rata un titlu de Grand Slam. Pentru a sarbatori cum se cuvine acest eveniment, casa de pariuri Fortuna vine cu o super-promotie, care ofera cota 12.0 pentru victoria Simonei Halep.Ce trebuie sa fac?


Eligibili pentru a obtine 550 RON bonus daca Halep castiga finala Australian Open sunt doar cei care se inregistreaza la Fortuna pana la ora meciului, nefiind necesar vreun cod bonus. Dupa efectuarea unui depozit, plaseaza un prim pariu pe victoria Simonei Halep in finala contra danezei Caroline Wozniacki. Pariul trebuie sa fie pre-live si singur pe bilet, miza maxima care se ia in considerare pentru cota marita fiind 50 RON. 


Despre recompense


In cazul in care Simona Halep va castiga primul ei titlu din cariera si nu va beneficia de abandonul lui Wozniacki, vei obtine 600 RON. Astfel, miza pariului (maxim 50 RON) va fi returnata cash imediat, impreuna cu profitul pentru cota normala de pe site, c are in acest moment este 1.666, in vreme ce profitul, pana la maxim 600 lei, ti se va credita in cont in maxim 72 ore de la incheierea partidei sub forma de bonus. Daca Simona nu se va impune, vei primi bonusul de bun-venit, care consta intr-o rambursare de maxim 300 RON.


Pentru a profita la maxim de promotie pariaza 300 lei. In acest caz, daca Simona va castiga vei obtine 499.8 lei cash si 100.2 lei bonus, iar daca liderul mondial va pierde, ti se va rambursa intreaga miza de 300 lei. Miza iti va fi rambursata tot sub forma de bonus,


Acesta trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5, chiar daca Simona Halep se va impune sau nu. In cazul unei victorii a liderului mondial bonusul trebuie rulat in cel mult 7 zile de la creditare, iar daca Halep nu va triumfa rulajul trebuie efectuat in maxim 30 zile.


Rezumat


·         Creeaza-ti un cont nou la Fortuna pana sambata, la ora 10:00

·         Plaseaza un pariu pre-live pe victoria Simonei Halep in partida cu Wozniacki

·         Miza maxima pentru a beneficia de cota marita este 50 lei

·         Daca Simona triumfa castigul corespunzator cotei reale de pe site iti va fi creditat in bani reali, iar restul, pana la cel mult 600 lei, in bani bonus

·         Daca Halep nu castiga miza ti se va rambursa, pana la 300 lei

·         Bonusul trebuie rulat de 5 ori pe cote minime de 1.5


Promotie ce nu trebuie ratata