O singura rotire iti poate aduce 15 000 RON in aceasta saptamana

Intre 6 ianuarie si 12 ianuarie iubitorii jocurilor slot au parte de o competitie in urma careia pot castiga un premiu chiar si in urma unei singure rotiri. La cazinoul online Unibet gasim aceasta promotie, careia i s-a alocat un fond de premiere de 100 000 lei.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa trebuie sa optezi la turneu, optare care se poate face din pagina acestuia, numita „Vino la turneul nostru de sloturi Netent”. Tot pe pagina poti accesa si cele 10 jocuri eligibile la turneu. Acestea sunt: Victorious, Twin Spin, Gonzo’s Quest, Dead or Alive 2, Finn’s Golden Tavern, Butterfly Staxx, Reel Rush 2, Starburst, Jumanji, Narcos. Miza minima a unei runde este 1 RON. Clasamentul va lua in calcul cel mai mare castig egalizat intr-o singura ((castig/miza)x100). Acest clasament se gaseste, de asemenea, in pagina promotiei, fiind updatat periodic. Suma castigata va fi automat convertita in euro, pentru a se trece in clasament.

Despre recompense

La acest turneu cu premii totale de 100 000 RON vor fi premiati primii 250 jucatori. Primul clasat va obtine 15 000 lei, al doilea 10 000 lei, iar urmatorilor trei li se va credita suma de 5 000 lei. Al saselea si al saptelea clasat vor obtine jumatate din aceasta suma, urmatorii trei primesc un sfert din ea si asa mai departe, pana la ocupantii locurilor 201-250, carora li se va credita suma de 50 lei. Toate premiile sunt cash, fara conditii de rulaj.  

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Opteaza la promotia „Vino la turneul nostru de sloturi Netent” din pagina acesteia
  • Participa pana pe 12 ianuarie la cel putin unul din cele 10 sloturi selectate de Unibet si prezentate mai sus
  • Clasamentul va lua in calcul cel mai mare castig egalizat dupa o singura runda
  • Vor fi premiati primii 250 clasati, premiile acordandu-se cash, fara conditii de rulaj

O singura rotire te poate urca pe primele locuri