O noua casa online introduce platforma de poker

Inainte de legea pariurilor de acum 3-4 ani conform careia toate casele de pariuri ce opereaza in Romania trebuie sa aiba licenta puteam alege din zeci de camere de poker. Una dintre ele, daca va mai aduceti aminte, le apartinea celor de la Netbet, aceasta disparand insa dupa ce a luat licenta de operare. Zilele trecute iubitorii pokerului au avut o surpriza placuta, platforma de poker Netbet aparand din nou pe site.

Turneele sunt destul de multe, premiile totale fiind si ele pe masura.

Ceea ce ar putea tenta multa lume este ca stackul de inceput in majoritatea turneelor este 10 000, 50 000 sau chiar mai mult, asta insemnand ca ai posibilitatea de a recupera daca stackul tau va cobori vertiginos.


5c0f80d441d47_1544519892.jpg

Turnee, insa si sit&go freeroll

O alta veste buna este aceea ca multe dintre turneele de la Netbet Poker sunt tip freeroll, pentru a accesa un astfel de turneu nefiind necesar un buy-in. E adevarat, la astfel de turnee premiile totale sunt de 20 euro.

Sa privim insa partea buna si anume cea conform careia cei care vor sa isi imbunatateasca jocul de poker au ocazia de a o face, jucand freerolurile, care deocamdata se desfasoara de 8 ori pe zi. De asemenea, un tip de turneu indragit de multi, valabil si la Netbet Poker, este cel tip Knockout, in care primesti o recompensa de fiecare data cand elimini un jucator.

Netbet Poker vine si cu o noutate, care cu siguranta va entuziasma multi jucatori ai pokerului. Este vorba despre freerollul sit&go. Asta inseamna ca poti juca un sit&go fara sa platesti, lucru nemaiintalnit in alte camere de poker. Este adevarat, vorbim despre un fond de premiere de 0.05 euro, unde primul clasat dintre cei 9 de la masa va castiga 0.03 euro, iar urmatorii doi 0.01 euro.

Bonus incendiar de bun-venit

Iata ca o noua casa de pariuri online introduce platforma de poker, o parte si mai interesanta la Netbet Poker  reprezentand-o bonusul de bun-venit, acesta fiind de 200% pana la 1 500 euro.

Cu alte cuvinte, daca vei profita la maxim de promotie, depunand 750 euro, vei juca avand 2 250 euro. Bonusul va fi deblocat in 3 etape, in prima deblocand 2 euro dupa ce vei acumula 100 puncte, in a doua deblocand 8 euro in 4 transe de cate 2 euro de fiecare data cand vei acumula 135 puncte, in ultima etapa deblocand restul in transe de 2 euro de fiecare data cand vei acumula 200 puncte. Bonusul trebuie consumat in cel mult 45 zile de la creditare.

Pe langa acest bonus de 200% vei primi si un bonus de 100% pana la 20 euro cash, dar si bilete la doua turnee freeroll exclusive daca vei efectua primul depozit la Netbet Poker introducand codul „FREE20”.  Jumatate din bonus va fi creditat imediat, iar jumatate la 7 zile dupa efectuarea depozitului.

Iata cum jucam poker la Netbet

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Descopera noua platforma de poker, care contine turnee freeroll, insa si sit&go-uri freeroll
  • Bonusul de bun-venit este de 200% pana la 1 500 euro
  • De asemenea, la primul depozit vei primi si 20 euro cash daca vei folosi codul „FREE20”


Nu ar trebui sa ratezi aceste bonusuri de bun-venit >>>