O cota astronomica i-a adus castigul maxim de 300 000 RON. Tu ai fi avut curaj sa plasezi biletul?

O zi linistita de 24 septembrie parea sa fie la agentia Fortuna de pe Calea Giulesti, Bucuresti, fara castiguri insemnate. Asta mai ales fiindca era o zi de marti, nu de weekend. Putin dupa orele amiezii se prezinta un parior cu un bilet mai mult decat science-fiction, cu o cota totala de 749.816. Da, nu este nicio greseala. Probabil si casierita acelei agentii a izbucnit in ras cand a vazut acel bilet.

Omul nostru a plasat 5 lei, insa miza a fost 4.76 lei, deoarece in cazul fiecarui bilet plasat la o agentie offline se percepe un comision, lucru care nu se intampla si la casele online de pariuri. In fine, merita specificat faptul ca pe bilet se regaseau 10 meciuri de fotbal care alcatuiau aceasta cota gigantica. Cota cea mai mica a fost 2.25, iar cea mai mare 5.62.

5d8b78ebe6be5_1569421547.jpg

Cum s-a ajuns la aceasta cota?

Din cele 10 partide, toate disputate pe 24 septembrie, 4 au fost din Cupa Romaniei, 3 din La Liga, una din Serie A, una din Ligue 1 si una din AFC Cup (Europa League de Asia). La partidele dintre Foresta Suceava si Gaz Metan, Concordia si Voluntari, Valladolid si Granada, Betis si Levante, Barcelona si Villarreal, respectiv Brescia si Juventus pariul era castigator daca ambele formatii marcau in prima repriza. Meciurile dintre UT Arad si Dinamo, respectiv Turris si Clinceni, erau castigatoare in cazul in care ambele formatii marcau si meciul avea peste 2.5 goluri. La partidele dintre Al Jazeera si Al Ahed, respectiv Dijon si Marseille omul nostru a avut X pauza/X final, ambele partide terminandu-se fara gol.

Dupa cum va puteti inchipui, norocul a fost unul imens, la 5 din cele 6 partide ce spuneau ca ambele vor marca in prima repriza golul uneia dintre echipe venind in ultimele 5 minute, ba chiar si in prelungiri. Probabil multa lume va spune ca biletul de mai sus este modificat in Photoshop. Sincer, asa am crezut si noi la inceput, astfel ca am introdus codul biletului si nu mica ne-a fost mirarea cand am vazut ca biletul este in baza de date a celor de la Fortuna. Codul biletului este 121e4f.

Norocosul parior a castigat 300 000 RON cu 5 RON investiti, insa impozitul a reprezentat 1% din castigul real, nu din cel maxim. Daca plasa acest bilet online cu siguranta castigul era mult mai mare din trei motive. In primul rand, pentru ca nu se percepe comision la plasarea mizei. In al doilea rand, fiindca nu se retine impozit la castig, al treilea rand reprezentandu-l cotele mai mari din mediul online decat cele de la agentii.

Si la casa online Fortuna castigul maxim este 300 000 lei, insa la alte case de pariuri castigul maxim este mai mare. Spre exemplu, la Betano poti castiga sume mult mai mari la mare parte din pariuri, iar in oferta foarte bogata a acesteia cu siguranta se gaseau tipurile de pariu dorite. Astfel, cu o suma de 5 lei, pariorul nostru se putea bucura de un castig de 3 749 080 RON. Asta inseamna 37 miliarde de lei vechi sau chiar mai mult, deoarece am spus mai sus ca in mediul online cotele sunt mai mari. Sigur, nu este cazul sa il compatimim.

Esti dornic sa-ti incerci si tu norocul? Inregistreaza-te si pariaza