Numai astazi se desfasoara un turneu cu premii de 50 000 RON

Calendarul Festiv a ajuns la jumatate, zi in care ni se propune a participa la un turneu cu premii totale de 50 000 RON, dar si cu rotiri gratuite.

Casa de pariuri care ne propune asta este Unibet, promotia fiind valabila doar pentru ziua de azi. Ea se va incheia la noapte, ora 00:59, recompensand primii 100 clasati cu bani cash, iar pe urmatorii 1 900 cu rotiri gratuite.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa trebuie sa optezi la promotie. Optarea se poate efectua din pagina Calendarului Festiv (promotia corespunzatoare zilei de azi) sau din categoria „Cazino”, sectiunea „Turnee in cazino”. Turneul se numeste „Turneu Festiv ziua 12”. Apoi trebuie doar sa joci la sloturile selectate de Unibet, pe care le poti accesa din acea pagina. Acestea sunt in numar de 11: Victorious, Twin Spin, Gonzo’s Quest, Secrets of Christmas, Dead or Alive 2, Finn’s Golden Tavern, Butterfly Staxx 2, Jingle Spin, Starburst, Jumanji, Narcos. 

Nu este nevoie sa investesti foarte mult pentru a urca pe primele locuri la acest turneu. Asta deoarece clasamentul va lua in calcul rezultatul unei singure rotiri. Concret, se va tine cont de cel mai mare castig egalizat ((Castig/Miza)*100) dupa o singura runda. Miza minima a unei runde este 1 RON.

Despre recompense

Daca vei participa la acest turneu cu premii totale de 50000 RON ai sansa de a castiga 12 500 lei, valoarea marelui premiu. Al doilea clasat va obtine 5 000 lei, iar al treilea 3 750 lei. Urmatorilor 3 li se va credita suma de 2 500 lei, iar cei pozitionati pe locurile 7-10 vor primi jumatate din aceasta suma. Urmatorii 20 clasati vor primi 500 lei, cei clasati pe locurile 31-40 vor obtine 250 lei, urmatorii 10 clasati vor lua jumatate din aceasta suma, in vreme ce jucatorii de pe locurile 51-100 vor primi 50 lei. Urmatorii 1 900 clasati vor primi de la 50 la 5 rotiri gratuite. Premiile in rotiri gratuite vor fi disponibile la slotul Starburst. Toti banii, inclusiv cei obtinuti in urma rotirilor gratuite, sunt cash, fara conditii de rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Inscrie-te la „Turneu Festiv ziua 12” din categoria „Casino”, sectiunea „Turnee in cazino” 
  • Joaca astazi, 12 decembrie, la cel putin unul din cele 11 sloturi selectate, mentionate in articol
  • In clasament conteaza cel mai mare castig egalizat avut intr-o singura runda
  • Miza minima a unei runde este 1 RON
  • Primii 100 clasati vor fi premiati in bani, iar urmatorii 1 900 in rotiri gratuite
  • Rotirile sunt valabile la slotul Starburst
  • Toate recompensele sunt cash, fara conditii de rulaj

Nu rata promotia de azi din Calendarul Festiv