Nu rata cota 5 pentru victoria FCSB in fata lui Milsami

Din ciclul: " Casa de pariuri Betfair ofera cote marite" va prezentam episodul: " Daca FCSB invinge la Milsami Orhei in Europa League, poti beneficia de cota 5.00".

Este o noua promotie, care ofera cota 5.00, in locul celei initiale, de 1.22, care este acordata pentru victoria FCSB-ului la Orhei.

external linkLink-uri externe interzise

Cum poti profita de aceasta minunata promotie?

  • Fa-ti cont la Betfair dand external linkLink-uri externe interziseexternal linkLink-uri externe interziseexternal linkLink-uri externe interzise ;
  • Foloseste codul promotional ZFBNLF;
  • Plaseaza un pariu simplu pe victoria FCSB-ului. Miza maxima este de 50  de lei pentru aceasta promotie;
  • Dacă pariul este castigator, miza pariului iniţial va fi returnată cash, iar de restul castigului vei beneficia sub formă de bonus. Bonusul trebuie rulat o singura data, iata o veste excelenta;
  • Nu poţi lua parte la promotie daca ai sau ai avut un alt cont Betfair.

Cum folosesc bonusul?

  1. Bonusul este valid timp de 30 de zile de la data creditării, pe Sportsbook . Trebuie sa rulezi bonusul o singura data, pe cote de minim 1.20,  înainte ca el sa iti intre in cont;
  2. Nu vei putea folosi bonusul pentru pariuri Exchange sau la cota mai mică de 1.20.

Corolar

       1. Ceea ce spuneam si in cazul promotiilor pentru meciurile CFR Cluj vs Astana si Craiova vs Sabail, este valabil si in acest caz: farmecul acestei promotii consta in faptul ca rulajul bonusului este foarte simplu!

       2. Bonusul este valabil timp de 30 de zile de la creditare. In cazul în care nu vei indeplini cerinţele de rulaj in 30 de zile, castigurile generate nu iti vor mai putea fi transferate in cont.

       3. Betfair îşi rezervă dreptul de a încheia această promoţie în orice moment

       4. Se aplica termenii şi conditiile standard Betfair.

Am scris si despre celelalte  bonusuri si promotii  de la Betfair, nu le ratati!

Ceea ce avem aici e o promotie si o provocare ce chiar merita incercate. In afara faptului ca rulajul bonusului este foarte facil, probabilitatea ca FCSB sa castige acest meci este foarte mare. Bafta!