Nu este loc de miracol, Atl Goianense - Flamengo

Pe Serra Dourada din Goias se va desfasura in aceasta noapte meciul retur din Cupa Braziliei dintre echipa locala Atletico Goianense si mult mai titrata Flamengo.

Pina la ora startului patidei gazdele au dreptul sa spere la o calificare de prestigiu dupa 0-0 inregistrat  pe Maracana in tur, dar sincer cred ca valoarea si experienta isi vor spune in final cuvintul. Ca o curiozitate cele doua s-au intilnit acum trei zile in campionat in cadrul etapei 2 din Brazilia A, tot la Goias, si oaspetii cu e echipa mixata au obtinut o victorie zdrobitoare 3-0 prin reusitele lui Everton, Damiao si Rodinei.

De asemenea dupa doar doua runde disputate Goianense ocupa ultima pozitie cu doua infringeri si un golaveraj ''impresionant'', 1-7, in timp ce Flamengo este pe podium, locul 3, o victorie si un egal, 4-1 golaveraj.

Surprinzatoare cota acestui meci, in medie 1,80 azi, in conditiile in care la meciul din campionat a fost 1,90 media, Flamengo a jucat cu o echipa cu mai multe rezerve, spun surprinzatoare mai ales ca azi se anunta ca ei vor evolua cu cel mai bun 11. Posibil ca pina la ora jocului sa intervina schimbari insa indiferent de aceste detalii si de faptul ca este un meci de cupa, in care Flamengo se poate califica si cu un egal cu goluri, dupa 0-0 din tur, voi merge totusi pe valorea formatiei.

Flamengo
cota 1,80
100 lei

Flamengo peste 1,5 gol
cota 1,97
100 lei

Betano