Noul bonus de inregistrare de la Winmasters vine cu un plus

Update noiembrie 2019   In prezent, bonusul de inregistrare la casa de pariuri Winmasters este de 100% pana la 700 de lei plus un freebet de 40 de lei pentru incarcarea documentelor de verificare!

Unul din primele lucruri la care se uita un parior inainte de a se inscrie la o casa pariuri online este bonusul de inregistrare.
 
Acesta este un criteriu important pentru majoritatea pariorilor, in acest fel putandu-si da seama daca merita sa se inscrie la casa online. Si asta deoarece, daca ai un bonus de inregistrare decent este foarte probabil sa dispui si de alte servicii. In schimb, daca bonusul de inregistrare este modest sau lipseste cu desavarsire, probabilitatea de a gasi multe avantaje la acea casa de pariuri este mica. Cu alte cuvinte, bonusul de bun-venit reflecta, in mare masura, oferta acelei agentii online.
 
In cazul  celor de la Winmasters acest bonus este unul decent, toti rezidentii din Romania care se inregistreaza putand beneficia de 100% pana la 300 RON, la care se adauga 10% pana la 30 RON pentru cazino.
 

596ddb9943e72_1500371865.png

Bonus pentru verificarea documentelor! Daca vei trimite documentele de verificare dupa efectuarea primului depozit, vei primi si un pariu gratuit (freebet) in valoare de 10 euro.

Documente necesare pentru efectuarea verificarii Winmasters  

Procedura de verificare este una simpla. Nu trebuie decat sa fotografiezi cu telefonul mobil sau sa scanezi actul de identitate (Carte de identitate/Pasaport) si cardul de credit folosit pentru depuneri la Winmasters (doar fata cardului, nu si spatele). In cazul in care foloseti alta metoda de plata, cum ar fi Skrill sau Neteller, este suficient sa trimiti un screenshot (print screen) cu portofelul tau electronic, de unde sa rezultate datele importante. Documentele trebuie trimise pe adresa de mail [email protected]. Dupa finalizarea actiunii, freebetul va fi creditat in maxim 24 ore in cursul saptamanii sau 48 ore in weekend.
 

Cum obtin bonusul de 110% Winmasters?

Bonusul de inregistrare de 110% pana la 330 RON nu va fi creditat decat daca la efectuarea primei depuneri vei folosi codul “ROBONUSPLUS” in campul “cod bonus”. Depunerea trebuie efectuata in decurs de 14 zile de la acordarea bonusului. Bonusul de 10% pana la 30 RON la cazino poate fi folosit la orice joc.
 

Conditii de rulaj bonus Winmasters

Suma reprezentand depunerea si bonusul la pariuri sportive (maxim 600 RON) trebuie rulata de 6 ori la cote minime de 1.75 inainte de a face o retragere. In cazul unui bilet multiplu, fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.35. Pariurile Forecast/Tricast si Handicap nu sunt luate in calcul pentru rulaj.

De asemenea, pariurile/biletele care contin marja 0% nu vor conta la rulaj, insa nici cele la care s-a acordat cota 1.00 sau cele la care ai efectuat Cash Out (ai incasat banii inainte de finalizarea evenimentului). Fiecare pariu poate avea o contributie de maxim 50% la indeplinirea conditiilor de rulaj. De exemplu, pentru un bonus de 300 RON contributia maxima a oricarui pariu este de 150 RON.
 
In ceea ce priveste jocurile de cazino, bonusul (maxim 30 RON) trebuie rulat de 60 ori. La indeplinirea cerintelor de pariere contribuie toate jocurile de cazino. Astfel, jocurile slot conteaza in proportie de 100%, cele de masa si Video Pokerul conteaza 10%, iar jocurile de ruleta si blackjack 5%.
 
Cat despre pariul gratuit, acesta poate fi plasat pe o cota minima de 2.00. Biletele multiple nu se iau in considerare pentru calculul rulajului. Suma maxima care poate fi castigata este 150 RON. Cu alte cuvinte, cota maxima pe care se poate miza este 4.8. 
 

Ia-ti acum bonusul de 110% pana la 330 RON + un freebet de 40 RON la verificarea contului!