Nolimit lanseaza primul joc de tip cluster: The Border

De ceva timp in domeniul acesta al jocurilor de noroc, furnizorul Nolimit a oferit amatorilor de pacanele online sloturi unul si unul, insa The Border este primul slot de tip cluster.

Este cea mai recenta lansare in portofoliul de jocuri de cazino online al acestui provider. Jocul ofera o multime de functii, iar slotul are la baza lupta de la granita unde agentii care patruleaza si sunt gata sa infrunte cartelurile care isi desfasoara afacerile in zona respectiva.

The Border, un joc cu multe functii speciale

Pe rolele jocului ca la aparate The Border veti gasi o multime de scorpioni, serpi, agenti de patrulare, militari sau membri ai cartelurilor. Fiecarui simbol ii este atribuita o valoare in bani cand vine vorba despre castiguri si tot ce trebuie sa faci este sa intri in terenul unde gardul mareste granita si este prezenta activitatea criminala.

Jocul de pacanele online include elemnte de plata in grup, astfel incat jucatorii au nevoie sa gaseasca cel putin cinci sau mai multe simboluri intr-un grup pentru a pune mana pe un castig. Simbolurile pot fi stivuite in plan vertical sau orizontal. Dupa ce aceste simboluri in grup devin castigatoare, atunci ele dispar si vor fi stivuite noi simboluri, ceea ce poate crea si mai multe castiguri.

Exista si mecanismul xWays, pe care poti sa-l gasesti si in jocul Nolimit City si va transforma un simbol obisnuit intr-un simbol urias ce ajunge la dimensiuni de 2 sau chiar 4. Daca sunt stivuite mai multe simboluri xWays, atunci va fi dezlantuit un simbol pentru a ajuta la crearea unui cluster potrivit.

Caracteristica xSplit face si ea parte din suita de functii a slotului The Border si este o optiune a jocului care imparte simbolurile la stanga si dubleaza dimensiunea simbolului, transformandu-l in Wild. xSplit poate imparti si un Scatter, pe care il poate face din unul in doua simboluri.

Caracteristicile jocului The Border

The Border demo sau pe bani reali se poate juca si pe telefonul mobil sau oricare alt dispozitiv indiferent de sistemul de operare. Acesta dispune de RTP 94%, cat si de volatilitate ridicata.

Jocul dispune de un castig menit sa te surprinda din toate punctele de vedere, de pana la 44.288 X miza folosita per rotire, iar mizele sunt diferite si pot ajunge pana la cateva sute de lei per rotire.

Mai mult decat atat, intreaga actiune a slotului este desfasurata pe un ecran alcatuit din sase role si sase randuri, iar modalitatea de plata este cluster.