Nolimit City: provider de top in industria jocurilor cazino online

Alcatuit dintr-o echipa cu experienta vasta si profesionista care se focuseaza pe industria jocurilor de cazino online, Nolimit City isi are cartierul general in Suedia, la Stockholm.

Nolimit City - Informatii generale

Lansat in aceasta industrie in urma cu mai bine de zece ani in urma, a reusit sa isi faca un nume datorita catorva jocuri publicate si care au devenit foarte populare.

Misiunea noastra este sa facem software de jocuri de noroc pentru urmatorul nivel. Oferim un program rapid, echipa de incredere si flexibila care coopereaza cu un set de operatori solizi.”

De-a lungul timpului,  Nolimit City si-a indreptat atentia si pe dezvoltarea jocurilor de noroc, insa pe telefoanele mobile si oricare alte dispozitive mobile. A reusit sa implementeze sisteme si caracteristici speciale, cat si instrumente diferite jocurilor de noroc, adaptate nevoilor specifice fiecarui operator.

Pentru cei care cauta un dezvoltator de sloturi video iesit din comun, atunci il gasesc jucand sloturile de pacanele online ce poarta amprenta Nolimit City.

Este furnizorul pe care merita sa se concentreze fiecare jucator pasionat de asemenea jocuri diferite. Spre exemplu, Thor: Gammer Time si Tractor Beam sunt doar doua dintre titlurile unor jocuri ce au reusit sa devina populare datorita unor RTP-uri peste media si pot sa ofere castiguri consistente.

Cu toate ca are sediul de jocuri in Stockholm, firma este localizata in Malta, acolo unde taxele sunt foarte mici. Angajatii din Suedia sunt responsabili de lansarea diferitelor teme scoasa la iveala datorita jocurilor Nolimit City.

In aproape un deceniu de activitate nu a fost inca premiata, insa nu este deloc departe de un premiu daca va continua pe aceasta linie, deoarece a primit referinte bune din partea oamenilor din domeniu.

Jocuri de top la Nolimit City

Deadwood

 • Considerat o continuare a slotului Tombstone, Deadwood a fost lansat sa surprinda lumea de jocuri de noroc.
 • Nolimit City stie foarte bine sa surprinda publicul larg datorita sloturilor sale, iar acum imaginile au fost serios imbunatatite, grafica este superioara, iar slotul dispune de functii interesante menita sa atraga atentia daca mai era nevoie.
 • Comparativ cu acel prim slot, numarul liniilor de plata au fost crescute si ele, iar toata configuratia jocului se desfasoara dupa sistemul 3-4-4-4-3 role.
 • Aparita acestui slot la data de 22 aprilie 2020 i-a oferit furnizorului Nolimit City increderea ca poate sa dezvolte sloturi care sa atraga atentia.
 • Volatilitatea slotului este ridicata, RTP-ul ajunge la 94.15%, in timp ce premiul cel mai mare obtinut la finalul unei rotiri complete poate ajunge pana la 13.950 X miza.
 • Si mizele diferita, ele pot ajunge de la cativa bani si pana la cateva sute de lei pentru fiecare rotatie completa, iar castigurile se fac in 576 de modalitati diferite.


depunere minima 50 RON
500 FS
Pariaza

San Quentin

 • Din serie jocurilor de pacanele online cu teme atragatoare, San Quentin prezinta cea mai veche inchisoare pentru barbati din California.
 • Este un teritoriu pazit foarte bine si se spune despre acel loc ca a fost capat de linie pentru multe persoane inchise. Acolo au fost executati prizonieri prin injectie letala, fie cu gaz. S-au scris carti, s-au regizat filme, iar datorita furnizorului Nolimit City acum au aparut si sloturi precum jocul ca la aparate San Quentin.
 • Lansat la inceputul anului 2021, San Quentin a captat atentia jucatorilor de pacanele online si asta pentru ca permite cumpararea speciale in schimbul unei sume de bani.
 • Volatilitatea jocului este ridicata, RTP-ul 94.11%, iar castigul maxim poate ajunge pana la 150.000 X miza.
 • De asemenea, se joaca dupa sistemul 5 role X 3 randuri, iar 243 este numarul de linii de plata. Este disponibil si pe telefonul mobil sau oricare alt dispozitiv indiferent de sistemul sau de operar
 • Un joc cu o volatilitate extrema asupra comunitatii, Fire in the Hole este un joc e pacanele online menit sa-ti atraga atentia.
 • Nolimit City este un furnizor care stie ce vor jucatorii, motiv pentru care l-au facut pe acest slot de 78 de ori mai probabil sa atinga limita de castig de 60.000 de ori din jocul de baza comparativ cu alte sloturi precum ar fi San Quentin.
 • Are o coloana sonora atractiva, iar fanii de sloturi cu tema minerilor nu vor fi deloc dezamagiti. Totodata, slotul este complet, avand in vedere ca dispune si de functie speciala cu rotiri gratuite inspirata putin din jocul Money Train 2, insa nu este deloc o imitatie a acelui slot. 
 • Slotul este unul dintre capii de serie ai furnizorului Nolimit City. A fost lansat pentru prima data in 2 martie 2021, iar de atunci si pana in prezent a lasat o impresie buna celor care l-au jucat.
 • Volatilitatea este ridicata, iar mizele pe care te poti juca sunt diferite, in functie de bugetul alocat sesiunii. Poti miza de la cativa lei si pana la ordinul sutelor de lei. Intreaga actiune este purata pe sase role si trei randuri, iar platile sunt facute in 486 de modalitati diferite.
 • Toata suita de sloturi marca Nolimit City se poate juca atat pe calculator/laptop, cat si pe oricare alt dispozitiv mobil indiferent de sistemul sau de operare.