NFL isi va serba centenarul in acest sezon

Pe intregul sezon 2019-2020 de NFL se va folosi o emblema speciala, pentru a marca faptul ca fotbalul american din SUA ajunge la sezonul 100.

Prima editie avea loc in 1920, cand la start se aliniau 14 echipe, iar rezultatele de egalitate nu contau in clasament. Acum iau parte nu mai putin de 32 echipe, impartite in doua conferinte si in 8 divizii. Actuala campioana este New England Patriots, care a invins-o in Super Bowl pe LA Rams. 

Sezonul regulat 2019 va incepe pe 5 septembrie si se va incheia pe 29 decembrie, interval in care se vor disputa 256 jocuri. Play-offul va debuta pe 4 ianuarie 2020, in vreme ce partida din Super Bowl va avea loc pe 2 februarie 2020.

Mai este putin si incepe sezonul cu numarul 100 din NFL, urmand ca in fiecare din cele 16 saptamani ale sezonului regulat sa se dispute cate un meci pentru a onora momentele istorice din NFL. Astfel de momente includ: cea mai lunga rivalitate din Liga, cea dintre Packers si Bears; prima editie de Super Bowl, care a avut loc intre Raiders si Packers etc. .

New England este favorita la cucerirea unui nou titlu

Campioana in 6 randuri in NFL, New England Patriots este cotata cu prima sansa la casele de pariuri. La Unibet Patriots are cota 8.00 la victoria finala, urmata fiind de Kansas City Chiefs (9.00) si de LA Rams, respectiv New Orleans Saints, ambele cotate cu 10.0. Patriots are cota 4.00 in a castiga conferinta americana, in vreme ce in conferinta nationala favorite la a o castiga sunt LA Rams si New Orleans Saints, ambele avand cota 5.5.

Unibet nu se rezuma doar la aceste pariuri antepost, oferindu-ne nu mai putin de 150 astfel de pariuri. Printre acestea se numara pariuri pe jucatori, pe echipe, dar si pe antrenori. Spre exemplu, ni se propune sa pariem pe jucatorul defensiv al sezonului, pe jucatorul ofensiv, pe cel ce va reusi cei mai multi yarzi, cele mai multe interceptii etc. . De asemenea, ni se propun pariuri antepost pentru o multime de jucatori, dar si privind primul antrenor care isi va parasi echipa. O alta casa online care ne propune foarte multe pariuri antepost pe acest sezon de NFL este Betano. Aici putem paria chiar si pe echipa dintr-un duel care va incheia mai sus in clasament.

Alege pariurile antepost potrivite

NFL