Mozzartbet | Cote, oferte si promotii World Cup 2022

Campionatul Mondial din Qatar începe pe 20 noiembrie, iar casa de pariuri Mozzartbet vine cu o ofertă de pariere extrem de atractivă.

Pariurile speciale de la World Cup 2022

Până la startul mondialului din Qatar au mai rămas 4 zile, iar pariurile speciale cu siguranţă rămân unele interesante, mai ales că aveţi cote foarte bune.

Puteţi paria pe cel mai bun pasator, pe castigatoarea mondialului sau daca aveti inspiraţie puteţi miza pe ce meci se va juca în finala de pe 18 decembrie. Nu în ultimul rând puteţi să mizaţi sumele dorite pe portarul acestui mondial , pe cel mai bun marcator şi pe alte variante oferite cu generozitate de această importantă casă de pariuri din România.

Pe Mozzartbet.ro şi la agenţiile terestre găsiţi lista completa a celor mai interesante opţiuni de pariere pe care le puteţi alege înainte de startul competiţiei.

Belgia e o naţională bine vazuta la Mozzartbet

Potrivit casei de pariuri Mozzart, naţionala Belgiei ar putea emite ceva pretenţii în Qatar. Cota pentru cucerirea mondialului de către naţionala belgiană este 17.00 , iar pentru calificarea în ultimul act al mondialului este 6.00 .

De asemenea, pentru cele mai multe goluri marcate cota e 15.00, iar Kevin de Bruyne are cota 9.00 la capitolul pase de gol.

Veţi găsi cu siguranţă şi alte pariuri la fel de interesante dedicate altor reprezentative prezente la acest campionat mondial.

Ofertă completă de pariere Mozzartbet

Partidele din grupe încep duminică 20 noiembrie, iar o secţiune specială cu toate aceste confruntări şi cu  opţiunile  de pariere aferente le găsiţi deja pe siteul celor de la Mozzartbet. Fiecare meci are cel puţin 300 de variante de pariere, fie că e vorba de rezultat final, la pauză, marcatori şi multe altele.

Pentru partida de deschidere de la World Cup, programată duminică, 20 noiembrie, de la ora 18:00, între Qatar şi Ecuador, gazdele  au cota 3.45 pentru victorie , iar echipa sud-americana cota 2.50 .Egalul este cotat cu 3.00.

 Bonus de până la 1750 Ron pentru deschiderea unui cont

Daca nu aveţi cont, puteţi deschide unul chiar înainte de startul World Cup 2022 din Qatar, iar MozzartBet vă oferă un bonus consistent , cu siguranţă îl veţi putea folosi pentru alegerea variantelor preferate pe meciurile din cadrul celui mai important eveniment sportiv al anului.

Câștigă premii de Mondiale cu cea mai mare cotă

Între 20 noiembrie și 18 decembrie, pariază la Mozzart Bet, prinde cea mai mare cotă, și ai șansa de a câștiga unul dintre premiile puse la bătaie. Fiecare zi a turneului îți poate aduce premii cash și telefoane de ultimă generație. Mai mult, dacă pariezi în ziua finalei, poți câștiga un sejur în insulele Maldive.

Condiții:

- Biletul trebuie să fie CÂȘTIGĂTOR

- Pariul minim pe bilet de 3 RON

- Doar evenimente pre-meci

- Minim 4 evenimente pe bilet

- Cotă minimă de 1,35 per eveniment de la Cupa Mondială

- Cel puțin un meci de la Cupa Mondială

- Dacă biletul are un meci de Cupa Mondială cu cote sub 1,35, acel bilet nu va fi luat în considerare pentru competiție

- Toate evenimentele trebuie să se joace în aceeași zi cu biletul plasat

- Evenimentele cu o cotă bonus participă la competiție

- Bilet simplu

 Nu vor fi luate în considerare:

- Bilete în sistem;

- bilete la loterii;

- bilete pe jocuri virtuale;

Pe site-ul nostru vei găsi zilnic ponturi de la toate meciurile World Cup 2022, dar și informații proaspete, în centrul de pariere, care să te ajute să faci cele mai bune alegere la pariuri.

Legalbet promovează parierea responsabilă și vă recomandă să jucaţi doar la casele de pariuri licenţiate din ţara noastră.