Momentul adevarului, Academica Clinceni - Politehnica Timisoara

Cu cinci etape inainte de finalul diviziei secunde formatia din Clinceni ajunsa pe un rusinos loc 14 a fost preluata de Eric Lincar, un antrenor tinar,38 de ani, si dornic de afirmare. Din nefericire acesta a preluat echipa cu trei zile inaintea jocului cu UTA, turata la maxim in lupta pentru promovare purtata la distanta cu cei de la Sepsi, meciul terminduse cu un usturator 0-6 pe teren propriu. Practic nici nu se puteau obtine minuni peste noapte la o echipa ''antrenata'' pe hirtie de fostul portar John Ene, in realitate antrenorul cu portarii la Clinceni, iar tactica facuta de secundul Stefan Odoroaba. Deja in etapa urmatoare au inceput sa se vada primele semne de schimbare in atitudinea si evolutia formatiei din Clinceni de la venirea lui Lincar, Academica obtinind victoria sub Timpa, 2-0 cu FC Brasov.

De partea cealalta Timisoara o formatie de asemenea ""ranita'' dupa ce au pierdut fara drept de apel in derbiul Vestului 0-3 cu UTA, fiind cunoscuta rivalitatea din Banat intre cele doua echipe,

In aceste conditii ma astept azi la un meci spectaculos intre cele doua echipe dornice de a uita ''trecutul comun'' cu UTA, infringeri zdrobitoare acasa 0-6 respectiv 0-3.

Academica
cota 2,02
100 lei

Academica peste 1,5 goluri
cota 1,91
100 lei

peste 3,5 goluri
cota 2,75
50 lei

Betano