Mizeaza la o cota enorma ca Djokovic sa isi apere trofeul la US Open

Novak Djokovic a castigat deja doua turnee de Grand Slam in acest an, acum fiind in cursa pentru cel de-al treilea. Anul trecut sarbul s-a impus la US Open pierzand doar doua seturi. Se intampla in primele doua tururi, cand in general favoritii la victoria finala nu sunt foarte concentrati. Acum sarbul nu a pierdut niciun set in cele doua tururi scurse. Astfel, ne e greu sa refuzam sansa de a obtine cota 50.0 pentru victoria finala a lui Djokovic. Asta se poate intampla doar la casa de pariuri Netbet.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca nu ai cont la Netbet si iti vei crea de pe unul din linkurile acestui articol, introducand la inregistrare codul „TENIS”. Efectueaza apoi o depunere, insa nu prin metodele electronice, cum ar fi Smith&Smith, TopPay, Skrill sau Neteller. Dupa ce ai realizat asta plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet conform caruia Novak Djokovic va castiga turneul de simplu de la US Open. Miza maxima este 10 lei. Poti plasa o miza mai mare, insa doar 10 lei se vor calcula in vederea cotei marite. Diferenta este calculata la cota de pe site, care in acest moment este 2.1.

Despre recompensa

Cota 50 ca Djokovic sa castige US Open inseamna ca daca sarbul se va impune vei fi platit instant in bani reali conform cotei de pe site (21 lei), pentru ca restul pana la 500 lei sa il primesti ca bonus in maxim 3 zile lucratoare. Bonusul trebuie plasat de 8 ori pe o cota minima de 1.6 in termen de 7 zile de la creditare, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Pariurile simple tip Forecast/Tricast, Handicap sau Under/Over nu vor fi luate in calcul la rulaj. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Netbet de pe acest link introducand codul „TENIS”
  • Efectueaza un depozit, insa nu prin metodele electronice
  • Plaseaza un prim pariu ca Djokovic va castiga turneul masculin de simplu de la US Open
  • Miza maxima este 10 lei
  • Daca Djokovic se va impune ti se va credita instant in bani reali castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la cel mult 500 lei il vei primi ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie rulat de 8 ori pe cote minime de 1.6 in termen de 7 zile de la creditare, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6

Sanse foarte mari ca sarbul sa isi apere titlul. Pariaza acum