Meciurile nationalei de tineret a Romaniei la Euro iti aduc un fullbet de 50 RON

Nationala de tineret a Romaniei este prezenta la un Campionat European dupa 21 ani, in aceste zile urmand sa joace cele 3 meciuri din faza grupelor. Vorbim probabil de cea mai dificila grupa in care puteau pica „tricolorii mici”, adversari fiind Croatia, Anglia si Franta. In vederea celor 3 meciuri din grupa, casa de pariuri Betano iti ofera sansa de a castiga un fullbet in valoare de 50 lei, la promotie contand doar pariurile live.

Vei putea alege din zeci de pariuri la fiecare meci >>>

5d07c52d8dfbc_1560790317.jpg

Ce trebuie sa fac?

Primul pas il reprezinta accesarea contului tau Betano si selectarea categoriei „Promotii” si a subcategoriei „Misiuni”, apoi trebuind sa apesi butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii „Romania U21”. In misiune se poate intra pana vineri, 21 iunie, ora 21:05. Dupa efectuarea acestei actiuni plaseaza un pariu live si singur pe bilet pe cel putin doua dintre cele 3 meciuri ale nationalei de tineret a Romaniei la Euro. Cota minima a fiecarui pariu este 1.8, iar miza minima 50 lei.

Despre recompensa

Vei obtine 50 RON fullbet cu meciurile din grupa ale Romaniei indiferent daca pariurile vor fi castigatoare sau nu. Evident, nu trebuie sa optezi pentru Cash Out, in caz contrar  promotia nemaifiind valabila. Fullbetul poate fi pariat pana pe 30 iunie la o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, categoria „Promotii”, subcategoria „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Romania U21”
  • Plaseaza cate un pariu live pe doua din meciurile Romaniei din grupa EuroU21
  • Miza minima a fiecarui pariu este 50 lei, iar cota minima 1.8
  • Indiferent de rezultatele pariurilor vei primi un fullbet de 50 lei
  • Fullbetul poate fi folosit pana pe 30 iunie pe o cota minima de 1.5

Vei putea alege din zeci de pariuri la fiecare meci >>>