Maxim doua goluri sau minim 3 goluri la cota 50 in Craiova vs FCSB

Daca va face vreun pas gresit in aceasta antepenultima etapa a Ligii I, s-ar putea ca FCSB sa nu mai aiba nicio sansa la titlu, diferenta dintre CFR Cluj si ea fiind de 5 puncte, la care se adauga avantajul ardelenilor de la finalul sezonului regulat. Apropo de sezonul regulat, atunci oltenii se impuneau cu 2-1 pe propriul teren, dupa ce FCSB deschidea scorul. Daca ai ochit un pariu pe numarul de goluri, ar fi bine sa te uiti peste oferta casei de pariuri Sportingbet, care prezinta cota 50.0 atat pentru peste 2.5 goluri, cat si pentru sub 2.5 goluri.

Pariaza pe numarul de goluri in acest meci >>>

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie doar daca iti vei crea cont la Sportingbet pana la ora partidei (5 mai, 21:00) de pe unul din linkurile acestui articol. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller, urmatorul pas constand in plasarea unui pariu pre-live si singur pe bilet pe faptul ca in partida dintre CSU Craiova si FCSB vor fi marcate fie sub 2.5 goluri, fie peste 2.5 goluri. Cel mult 4 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.75 pentru under 2.5 goluri si 1.95 pentru over 2.5 goluri.

Despre recompensa

Daca vei opta sa pariezi la cota 50 pentru numarul de goluri in Craiova vs FCSB vei castiga 200 lei in cazul in care pariul va fi castigator. Astfel, castigul conform cotei de pe site (7 lei, respectiv 7.8 lei) il vei primi cash instant), pe cand restul ti se va credita ca freebet tot instant. In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana duminica, ora 21:00, de pe acest link
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe faptul ca vor fi inscrise sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri in partida dintre CSU Craiova si FCSB
  • Daca pariul e “verde” vei obtine instant castigul conform cotei marite, restul pana la cel mult 200 lei primindu-l tot instant sub forma de freebet
  • In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul

Pariaza pe numarul de goluri in acest meci >>>