Manchester City primeste interdictie de la UEFA - cum afecteaza asta cotele lor la pariuri

A auzit deja toata lumea fotbalului, ca echipa de top – Manchester City a primit o interdictie de 2 ani din partea UEFA pentru toate competitiile europene. Interdictia a venit chiar in ziua de Sfantul Valentin.

E important de inteles ca in sezonul curent, Manchester City nu a jucat rau, dar nici nu a avut parte de noroc. In ceea ce priveste rezultatele, City nu demonstreaza ca are performanta in fata echipelor mai slabe si pierde multe meciuri cu adversari de aceeasi talie. 

Ce putem spune? Daca ne luam dupa cuvantul lui Guardiola, atunci echipa ar trebui sa fie in topul clasamentului, cu 67 de puncte, iar prima clasata-Liverpool ar trebui sa aiba 57 de puncte. Chiar si asa, City s-a chinuit sa se mentina aproape de Liverpool in acest sezon. 

E de inteles ca statisticile avansate din fotbal pot fi cu greu acceptate. Dupa toate acestea, nu putem lua in considerare toti factorii, dar trendul general XG este chiar relevant. 

Este important pentru interdictia pentru cei de la Manchester City din competitiile europene, deoarece editia din acest an din Champions League e ultima sansa a acestei generatii de a face istorie. Pentru a atinge acest nobil obiectiv, echipa trebuie sa o invinga pe gigantul spaniol – Real Madrid in optimile de finala, cu Real situandu-se in topul clasamentului din La Liga.

Ca o pregatire inainte de duel, infruntarea a fost deja catalogata ca o “batalie intre cei fara par” facand referire la cei doi antrenori. Trebuie sa ne asteptam la o infruntare echilibrata, cu doua echipe de top si doi antrenori de tale mondiala. 

In Premier League vom asista la o situatie unica, cu echipa care a fost in top in doua treimi din acest sezon, sa nu se poata califica indiferen de performanta lor in acest sezon. Nu va ramane la nesfarsit asa, deoarece Manchester City ramane una dintre favoritele la titlu. Echipa are resursele necesare sa faca asta. E o echipa mare, cu unul dintre cei mai buni antrenori din lume, care va fi motivata acum mai mult ca niciodata, din pricina interdictiei primita de la UEFA. Ultima cale catre glorie si sfarsitul frumos care poate aparea inaintea ochilor nostri.

Mai sunt doar cateva turnee ramase pentru Manchester City, Cupa Ligii Angliei (1 Martie vs Aston Villa), Cupa Angliei unde cauta o performanta buna si Champions League acolo unde spera sa scoata ce e mai bun. Daca ne gandim ca in ultimele sezoane echipa a avut ghinion in Champions League si a mers perfect in Premier League, cu multe echipe bune in acest sezon, lucrurile pot fi decise si de soarta.

Multe triumfuri isi au propria istorie si se pare ca infruntarea dintre Manchester City si Real Madrid se indreapta catre o singura directie: City.

Ca o concluzie, nimic nu se va schimba la nivel global pentru Manchester City, poate doar concentrarea asupra Premier League. Motivatia pentru alte turnee va fi chiar mai mare, iar meciurile din Champions League devin o lupta pe viata si pe moarte. E timpul sa pariem pe Manchester?