Logheaza-te, arunca zarurile si castiga 400 RON in fiecare zi

Tuturor ne place sa primim bonusuri fara a investi nimic in prealabil, iar casa online Netbet ne indeplineste aceasta dorinta. Vorbim despre un joc de zaruri la care are acces orice utilizator si la care vei castiga indiferent de combinatia de zaruri. 

external linkLink-uri externe interzise

Ce trebuie sa fac?

Dupa ce te loghezi la Netbet, pentru a vedea promotia trebuie sa accesezi sectiunea „Cazino”. Promotia a inceput pe 20 august si va dura pana in noaptea de 28 august, ora 01:59, tu trebuind doar sa accesezi promotia „Arunca zarurile” si sa apesi un buton pentru a arunca doua zaruri. 

Despre recompense

Arunca zarurile si castiga zilnic 400 RON cash sau alte premii mai mici. Vei castiga indiferent care va fi suma celor doua zaruri. Astfel, daca suma este 2 vei obtine pana la 10 000 Netpuncte. In cazul in care suma lor este 3 vei primi pana la 50% bonus la urmatoarea depunere. Nu mai putin de 75 runde gratuite te asteapta la urmatoarea depunere daca suma zarurilor este 4. In cazul in care suma este 5 vei primi 100% bonus la urmatoarea depunere. In cazul in care suma este 6 vei primi 200 runde gratuite la urmatoarea depunere.

Mai departe vei primi recompensa fara a mai fi nevoit sa efectuezi vreo depunere. Astfel, daca suma zarurilor este 7 vei primi pana la 75 rotiri gratuite, daca este 8 o sa obtii un bonus de pana la 80 lei. In cazul in care suma celor doua zaruri este 9 vei obtine tot 80 lei, insa de data asta cash, fara cerinte de rulaj. In cazul in care este 10 vei primi pana la 200 rotiri gratuite, iar daca este 11 vei avea parte de un bonus de 400 lei. In fine, daca suma zarurilor este 12 vei obtine 400 lei cash, fara conditii de rulaj. 

Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Conecteaza-te si acceseaza sectiunea „Cazino”
  • Iti va aparea un mesaj care iti va spune sa invarti zarurile
  • Repeta asta in fiecare zi
  • Promotia va dura pana in noaptea de 28 august
  • Vei castiga un premiu indiferent care va fi suma zarurilor

external linkLink-uri externe interzise