Liverpool are cota 30 sa castige in Champions League cu Genk

In runda a patra a grupelor Champions League Liverpool o va intalni pe teren propriu pe Genk, oferindu ti-se cota 30.0 ca aceasta sa se impuna.

Cota normala este sub 1.1, aceasta cota marita fiindu-ti oferita de casa de pariuri Betfair. Nu ar trebui ca Liverpool sa aiba vreo emotie in fata echipei la care evolueaza Ianis Hagi. Sa nu uitam, „cormoranii” s-au impus in Belgia cu scorul de 4-1 acum doua saptamani. 

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora meciului (5 noiembrie, 22:00) folosind codul ZFBNNC. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria celor de la Liverpool in partida cu Genk. In vederea promotiei se iau in calcul cel mult 5 lei, in cazul unei mize mai mari diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Cota 30 pentru victoria lui Liverpool cu Genk inseamna ca daca gazdele se vor impune vei obtine 150 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore. Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 5 noiembrie, ora 22:00, introducand codul ZFBNNC
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria lui Liverpool in partida cu Genk
  • Cel mult 5 lei se iau in calcul la cota marita
  • Daca Liverpool se va impune miza se va rambursa cash, pe cand restul pana la maxim 150 lei sa se crediteze ca freebet in maxim 24 ore
  • Din piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile

Pariaza pe victoria aproape sigura a „cormoranilor”