Liverpool are cota 13 pentru calificarea in semifinalele Champions League

Desi Manchester City evolueaza bine spre foarte bine pe teren propriu, ne indoim ca va castiga diseara la minim 3 goluri diferenta pentru a avea sanse la calificarea in semifinalele Champions League. In urma cu o saptamana Liverpool s-a impus cu scorul de 3-0. Un aspect amenintator pentru “cormorani” este ca in acest sezon de Premier League Manchester City i-a invins pe teren propriu cu 5-0. Avand in vedere insa ca de la victoria lui Liverpool cu 3-0 a trecut doar o saptamana este putin probabil ca acel scor sa se repete si acum. Pentru a te incuraja sa plasezi un pariu pe succesul “cormoranilor” casa de pariuri Betfair prezinta cota 13.0 pentru ca Liverpool sa avanseze in semifinalele Champions League.Ce trebuie sa fac?


La promotie pot participa doar utilizatorii care se vor inregistra pana la ora partidei (marti, 21:45) introducand codul ZFBNCB. Apoi plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe calificarea celor de la Liverpool in penultimul act al Ligii Campionilor. Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite. Poti plasa o miza mai mare, diferenta calculandu-se insa la cota normala, care in acest moment este 1.14.


Despre recompensa


Liverpool are cota 13 pentru calificarea in semifinalele Champions League, in cazul in care se califica urmand sa primesti cash castigul conform cotei normale (5.7 lei), pentru ca restul de 59.3 lei sa ti se crediteze sub forma de freebet in cel mult 24 ore de la incheierea partidei. Freebetul trebuie pariat de pe piata Sportsbook in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 21:45, introducand codul ZFBNCB

·         Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe calificarea lui Liverpool din duelul cu Manchester City

·         Pentru  cota marita se calculeaza cel mult 5 lei

·         Daca pariul e “verde” castigul conform cotei de pe site (5.7 lei) ti se va credita cash, pentru ca restul de 59.3 lei sa il primesti sub forma de freebet in termen de 24 ore

·         Freebetul trebuie pariat in ternen de 30 zile pe o cota minima de 1.2 din piata Sportsbook


Va rezista defensiva “cormoranilor”?