Lituania alerta pentru maine, Suduva - Atlantas

Probabil cotele vor incepe sa se miste curind asa ca vom juca de azi nu insa cu aceiasi credibilitate ca ieri in Estonia deoarece cu lituanienii orice e posibil.

Oaspetii in criza efectiva de vreo 7 runde nu mai stiu ce inseamna victoria, 3 egaluri si 4 infringeri, golaveraj 5-13.
In aceste conditii trei dintre vedetele echipei in frunte cu golgheterul Paniukov,  11 goluri din cele 20 reusite de Atlantas, Dimitriev si Obivalin au parasit deja echipa si sunt in Rusia in cautare de oferte.
La ultimul joc din 14 iunie, 0-3 cu Zalgiriz, datorita problemelor de efectiv au fost nevoiti sa joace cu doi jucatori nerefacuti complet, Geminas si Simkus.
La partida de maine va lipsi de asemenea si Kazlauskas suspendat pentru cumul de cartonase. In aceste conditii cu doar 13-14 titulari la dispozitie, restul fiind fotbalisti luati de la propria academie, Atlantas are sanse putine sa spere la ceva in aceasta deplasare.

De partea cealalta gazdele vor sa profite de absentele oaspetilor si sa-si consolideze pozitia a doua in clasament fata de Trakai, doar doua puncte diferenta.
Cu un bilant excelent acasa in 8 jocuri 3 victorii si cinci egaluri, fara infringere, si cu un golaveraj de 12-7, o medie de 1,5 goluri pe meci.
O singura absenta la gazde, Leimonas suspendat, si in aceste conditii cred ca este timpul pentru o noua victorie a gazdelor, ultimul succes fiind inregistrat cam cu o luna in urma, pe 16 mai 2-0 la Kaunas Zalgiris, ultima clasata.

Suduva
cota 1,91
100 lei

Suduva peste 1,5 goluri
cota 2,15
50 lei

Betano