Liga 1 revine cu o promotie la Unibet!

Sezonul 2016/2017 din Liga 1 promite a fi un campionat special cu atat mai mult cu cat Steaua doreste sa-si ia revansa in fata Astrei. Pe de alta parte, Andone a anuntat candidatura la titlu a echipei Dinamo, care de asemenea se numara printre favoritele la castigarea acestei editii de campionat. Surpriza sezonului trecut vine din partea Viitorului lui Hagi si ramane de vazut cat de sus vor tinti sezonul acesta, poate chiar la podium?

 

Unibet iti propune o promotie speciala, ce-ti da sansa de a paria gratuit la meciurile din Liga 1 si recompenseaza la finalul acestui tur, cel mai priceput parior.

 

Ce trebuie sa faci?

 

Pe parcursul fiecarei etape, in atentia reflectoarelor va fi un singur meci, poate cel mai relevant. In functie de evenimentele ce au loc in acest meci (goluri marcate, scor, pariuri pe jucatori), participand la promotie, vei fi recompensat cu un bonus special pentru etapa urmatoare.

 

Bonusurile acordate vor fi gata de a fi acceptate inaintea inceperii etapei urmatoare.

 

Cum participi?

 

- Intra aici si logheaza-te in contul tau Unibet sau deschide-ti unul, apoi alege aceasta promotie din pagina de promotii

 

- Plaseaza un pariu (live sau pre-meci) cu miza minima de 50 RON, cota minima 1.40, pe orice eveniment din Liga 1, pana la terminarea meciului evidentiat mai jos (23.07.2016 – ora 21:00)

 

- Saptamana viitoare vei fi recompensat cu bonusul special

 

Premiul special – 2500 RON

 

La finalul turului (la finalizarea etapei a 13-a), jucatorul care a optat pentru promotie si a avut biletul castigator cu cea mai mare cota, va fi recompensat cu un premiu de 2500 RON, bani bonus gratuiti. Este sansa expertului din tine sa-si demonstreze aptitudinile de parior de top.

 

Meciul etapei 1: Astra Giurgiu – Dinamo Bucuresti

 

In functie de rezultatul meciului, vei fi recompensat astfel:

 

Recompensa

Eveniment

Pariu 100% GRATUIT de 50 RON

Peste 3.5 goluri in meci

Pariu 100% GRATUIT de 25 RON

Sub 3.5 goluri in meci

 

Termeni si conditii

 

Pentru aceasta promotie este necesar sa optezi pentru ca activitatea de pariere sa poata fi luata in considerare.

 

Promotia este valabila intre 22 iulie si 29 octombrie, la finalizarea primului tur din Liga 1 si se califica doar pariurile cu selectii exclusiv din Liga 1.

 

Pentru calificarea pentru pariul gratuit este necesar sa plasezi un pariu pre-meci sau live, cu miza de cel putin 50 RON, simplu sau in combinatie (selectii exclusiv din Liga 1), cota mai mare de 1.40 pe unul din meciurile etapei in curs din Liga 1, pana la terminarea meciului evidentiat mai sus.

 

Se califica atat pariurile de pe mobil, cat si cele de pe desktop.

 

Valoarea pariului gratuit primit difera in functie de evenimentele ce vor avea loc pe parcursul meciului mentionat.

 

Pentru aceasta promotie este luat in considerare un singur pariu, cel cu miza mai mare.

 

Pariul gratuit va fi creditat inainte de etapa urmatoare. Pentru a-l utiliza, creaza un nou cupon de joc. In momentul in care va trebui sa introduci miza, vei avea optiunea de a alege pariul gratuit primit. Poti utiliza acest cupon gratis o singura data, exclusiv pentru evenimentele din Liga 1.

 

Pariul gratuit va fi disponibil exclusiv din noua pagina de Pariuri Sportive, parierea de pe pagina „Pariuri Vechi” nu este eligibila.

 

Premiul special in valoare de 2500 RON se va acorda jucatorului care a optat pentru aceasta promotie si a avut biletul castigator (selectii exclusiv din Liga 1) cu cea mai mare cota.