La Winmasters poti vedea orice statistici doresti

Cu totii stim cat de important este sa analizam un meci in cele mai mici detalii inainte sa plasam un pariu.
 
Chiar daca nu le avantajeaza neaparat, casele de pariuri sunt constiente de asta, multe punand la dispozitie o sub-sectiune speciala destinata acestor statistici, sub-sectiune care poate fi gasita deseori in fereastra destinata pariurilor sau in partea de jos a site-ului. La Winmasters aceasta se gaseste atat cand ne aflam in sectiunea ‘’Sporturi’’, cat si cand ne aflam la ‘’Pariuri Live’’. Imediat sub acele sectiuni sunt 6 sub-sectiuni, printre care si ‘’Statistici’’.
 
Daca accesam aceasta sub-sectiune se va deschide o fereastra in care putem gasi statistici pentru orice competitie sau orice meci. Interfata este una foarte atractiva, nemaivazuta la vreun alt site de pariu, pentru a gasi un anumit sport fiind de ajuns sa-l selectezi din randul de sus, apoi sa alegi competitia. Daca esti interesat de o anumita echipa, de un anumit jucator sau de o anumita competitie si nu doresti sa parcurgi toti acesti pasi, poti tasta cuvantul-cheie care te intereseaza in functia de cautare, functie care se gaseste in partea de sus a ferestrei.
 

 

Statistici casa de pariuri Winmasters

La Winmasters poti vedea orice statistici doresti, fiind eligibile pentru vizualizare 26 sporturi, de la fotbal pana la volei pe plaja. Tot pe pagina principala, dedesubtul acelei animatii, avem 3 coloane, pe una fiind cele mai accesate meciuri pentru statistica, indiferent de sport, pe a doua cele mai accesate competitii, iar pe a treia cele mai accesate sporturi. Coloanele nu sunt tocmai actualizate, insa putem trece acest lucru cu vederea, fiindca nu ne incurca deloc.

Sa spunem ca dorim sa cautam statisticile echipei de fotbal Barcelona. Tastam acest cuvant in functia de ‘’cautare’’ si observam ca ne apar intr-o lista toate echipele/circuitele care au in componenta denumirea Barcelona. Pentru a gasi mai usor echipa tastati FC Barcelona, iar rezultatele vor fi mai putine. Vedem apoi o grafica profesionista, in care putem gasi foarte multe statistici din campionatul din care face parte FC Barcelona, insa si statistici pentru fiecare echipa in parte.
 
In primul rand veti vedea 8 taburi, denumite ‘’Prezentare’’, ‘’Clasamente’’, ‘’Jucatori’’, ‘’Echipe’’, ‘’Rezultate comparate’’, ‘’Statistici’’, ‘’Program’’ si ‘’Arhiva’’, in fiecare din acest tab fiind prezentate informatii folositoare. In tabul ‘’Prezentare’’ gasim clasamentul respectivei competitii, in cazul de fata Primera Division, insa si forma de moment a tuturor echipelor angrenate in competitie, rezultatele din ultima etapa, meciurile etapei viitoare, statistica acelui campionat (meciuri jucate, victorii gazda, victorii oaspeti, procentaje etc. ), golgheterii, insa si cei mai indisciplinati jucatori.

In tabul ‘’Clasamente’’ avem clasamentul detaliat al competitiei, inclusiv numarul de echipe care merge in Champions League, in Europa League, respectiv care retrogradeaza. Mai puteti vedea si forma de moment (ultimele 6 meciuri), dar si graficul rezultatelor (pe sistemul fiecare cu fiecare).

Trecand in revista celelalte statistici, sa spunem ca in tabul ‘’Jucatori’’ putem vedea lotul oricarei echipe dorim, plus statistici pentru fiecare jucator. In tabul ‘’Echipe’’ gasim statisticile detaliate  ale echipei in acest sezon de Primera Division, inclusiv actualii accidentati, pe cand la ‘’Rezultate comparate’’ alegem doua echipe afisandu-ni-se statisticile acestora. In tabul ‘’Statistici’’ ni se arata statisticile campionatului, inclusiv cele mai ofensive si cele mai defensive 5 echipe, pentru ca la ‘’Program’’ sa fie afisat programul pentru urmatoarea etapa, actuala saptamana sau actuala luna. In ceea ce priveste ‘’Arhiva’’, aici gasim campioanele precedentelor 23 sezoane, dar si echipele ce au retrogradat in acele editii, plus un clasament detaliat.
 


Sa spunem insa ca la Winmasters poti vedea orice statistici doresti nu doar pentru campionatele de top, ci si pentru cele mai slabe. Spre exemplu, pentru campionatul neo-zeelandez avem aceleasi taburi si aceleasi informatii valoroase. In ceea ce priveste al doilea sport ca popularitate la noi, tenisul, avem rezultatele din tururile anterioare, programul, insa si statistici despre jucatori, cum ar fi rezultate din actualul sezon si rezultatele comparate cu orice alt jucator din turneu. Imbucurator este ca de aceste statistici avem parte si la turneele challenger, nu doar la cele din circuitul ATP sau WTA.
 
Winmasters beneficiaza de statistici asemanatoare si pentru celelalte sporturi . Pana si la sporturi precum bandy, care, sincer, nici nu stim cum se joaca, Winmasters dispune de statistici detaliate pentru trei campionate: doua in Suedia si unul in Finlanda. Probabil ca doar in cele doua tari se joaca acest sport.

Concluzie

 In concluzie, la casa de pariuri Winmasters poti vedea orice statistici doresti, pentru orice sport doresti. Este mult mai usor sa iei toate informatiile pentru o anumita formatie dintr-un singur loc decat sa deschizi mai multe pagini sau chiar sa mai multe site-uri pentru a le obtine. Din punctul nostru de vedere, statisticile afisate de Winmasters, care nu se mai gasesc pe niciun alt site, sunt de ajuns pentru a oferi un pronostic in cunostiinta de cauza. Sigur, poate in ceea ce priveste unele sporturi aceste informatii pot fi completate si de altele, insa, per total, aceasta rubrica este foarte utila.