La turneul de la New York vor predomina asii

Saptamana viitoare este programat turneul ATP de la New York, acolo unde vor concura multi americani si prea putini europeni. Turneul de la New York se afla la a treia editie, primele doua fiind castigate de sud-africanul Kevin Anderson, respectiv americanul Reilly Opelka. Anul trecut Opelka a trecut in finala de canadianul Brayden Schnur, venit din calificari, cu 9-7 in tie-breakul setului decisiv.  Cei doi au trecut in semifinale de doi americani, John Isner si Sam Querrey.

Primii patru capi de serie sunt non-europeni

Anul acesta Sam Querrey era pe lista initiala a participantilor, insa acesta s-a retras. La fel a facut-o si niponul Kei Nishikori, care ar fi fost cap de serie numarul 1. In aceasta situatie, americanul John Isner devine favorit principal, urmat de australianul Nick Kyrgios. Ii urmeaza canadianul Milos Raonic si americanul Reilly Opelka. Urmatorii trei capi de serie sunt non-europeni: Cameron Norrie, Ugo Humbert si Miomir Kecmanovic. Lista capilor de serie este inchisa de australianul Jordan Thompson.

Asadar, cu primii 4 capi de serie care intra in categoria big serveri ar trebui sa vedem o gramada de asi in turneu.  In plus, daca pana la startul turneului se va mai retrage vreun jucator de pe tabloul principal, locul lui va fi ocupat de croatul Ivo Karlovic, „taticul” asilor. Alti tenismeni din top 75 care participa la aceasta competitie sunt: Tennys Sandgren, Kyle Edmund, Andreas Seppi si Yoshihito Nishioka.

Valori apropiate intre big serveri

Puteam oare noi sa incheiem acest preview ATP New York 2020 fara sa amintim de cotele pentru favoritii la castigarea turneului? Aceste cote ne sunt oferite de Betano, casa care ne permite sa vizionam in transmisiune directa toate partidele de pe tabloul de simplu de la Rotterdam.

Primele doua sanse la castigarea turneului le au Nick Kyrgios si Milos Raonic, ambii cotati cu 5.00. Ii urmeaza John Isner (6.00), Tommy Paul (8.00) si Kevin Anderson (10.0). 

Ce big server crezi ca se va impune la New York?