Jocurile Olimpice de la Rio: fara cele mai mari vedete, SUA este favorita la baschet masculin

Statele Unite este mare favorita si in acest an la proba de bachet masculin la Jocurile Olimpice de la Rio. Asta in ciuda faptului ca echipa nu beneficiaza de unele dintre cele mai mari vedete ale sale. In cazul in care nu stiati, jucatori precum LeBron James, Stephen Curry sau Russell Westbrook nu vot face parte din echipa olimpica.

 

In cazul lui LeBron si in cazul lui Curry, oboseala acumulata in urma finalei exceptionale din NBA din acest an se pare ca a jucat un rol important. Cei doi se pare ca aveau nevoie de o pauza dupa cele 7 meciuri extrem de dificile. Mai multi experti sustin ca performantele cluburilor lor din sezonul urmator puteau suferi grav in cazul in care ei ar fi mers la Rio.

 

Insa echipa din America are unii jucatori foarte buni, pe care nu trebuie sa-i ignoram. Astfel, Kyrie Irving, Klay Thmpson si Kevin Durant vor fi mai mult decat suficienti pentru a aduce titlul in tabara americanilor si de aceasta data.

 

Pariere

 

In ciuda faptului ca multi oameni sunt dezamagiti de faptul ca nu ii vor vedea pe cei mai valorosi jucatori din NBA, echipa americanilor este favorita clara la Jocurile Olimpice, beneficiind de o cota de 1.05 la Unibet.