Jackpot zilnic de 25 000 RON pe durata Roland Garros

Zece premii a cate 2 500 RON fiecare sunt puse la bataie in fiecare zi pe perioada turneului de la Roland Garros, acordarea lor efectuandu-se prin tragere la sorti.

Asta este posibil la casa de pariuri Unibet, care transmite in direct toate meciurile acestui turneu, atat de pe tabloul de simplu, cat si de pe cel de dublu masculin, respectiv feminin. La tragerea la sorti poti participa chiar si daca ai plasat un singur pariu la turneul de Grand Slam.

Participa la promotie si te poti numara printre castigatori >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie participa orice utilizator Unibet, putand castiga un premiu in fiecare zi. Este drept, pentru asta iti trebuie si putin noroc. Vei intra la tragerea la sorti in momentul in care vei plasa un pariu, live sau pre-live, pe turneul de la Roland Garros. Nu exista miza minima a unui singur bilet, ci doar miza minima totala, aceasta fiind 25 lei. De asemenea, nu exista cota minima. Pariurile la care optezi pentru Cash Out vor conta si ele la tragerea la sorti. Pentru a participa la extragerea dintr-o anumita zi, pariul pe care l-ai plasat trebuie sa isi cunoasca deznodamantul in respectiva zi.

Despre recompense

Poti castiga zilnic 2500 RON pariind pe Roland Garros, pariurile putand fi chiar si pe cote de 1.01. Jackpotul zilnic este de 25 000 lei, 10 norocosi utilizatori urmand sa-l imparta in mod egal. Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj, tragerea la sorti efectuandu-se in fiecare zi, la ora 13:00, la aceasta participand biletele plasate in precedenta zi. Plata se va efectua in maxim 30 minute de la fiecare extragere.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza pariuri live sau pre-live la Roland Garros
  • Nu exista cota minima, miza minima totala fiind 25 lei
  • Pentru fiecare 25 lei plasati la Roland Garros intr-o zi, vei primi un bilet la tragerea la sorti din urmatoarea zi
  • Zilnic vor fi extrasi 10 castigatori, fiecare urmand a primi 2 500 lei
  • Banii sunt cash, fara conditii de rulaj

Participa la promotie si te poti numara printre castigatori >>>