Iubitorii de sporturi electronice pot participa la un campionat de pariuri cu premii totale de 50 000 RON

Casa de pariuri care iti propune aceasta promotie este Unibet. Pentru a fi luat in calcul in clasament trebuie sa plasezi pariuri doar de pe DOTA 2. Acestea se gasesc in categoria „Esports”, aflata in partea stanga a paginii de pe platforma „Pariuri”. 

Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator Unibet poate lua parte la aceasta promotie, una care a inceput pe 13 noiembrie si se va incheia pe 24 noiembrie. Pentru a fi eligibil trebuie sa optezi la promotie, optare ce poate fi efectuata din pagina acesteia. Competitia de DOTA se numeste „10k DOTA2 MDL Chengdu Major”. Pentru a intra in clasament trebuie sa colectezi puncte prin plasarea de pariuri castigatoare. 

Cu cat cotele sunt mai mari, cu atat mai bine. Pariurile pot fi atat live, cat si pre-live, singure sau pe bilet multiplu. Punctele se calculeaza inmultind miza cu numarul evenimentelor de pe bilet, respectiv cota totala de pe bilet. Clasamentul se va actualiza in fiecare zi, pana in ora 13:00. Acesta converteste automat suma castigata in euro.

Despre recompense

Aceste premii totale de 50000 RON la un campionat de pariere sunt impartite primilor 20 utilizatori. Astfel, primul clasat va primi 12 500 lei, al doilea va lua jumatate din aceasta suma, iar cei de pe locurile 3 si 4 vor obtine 3 750 lei. Ocupantilor pozitiilor 5-10 li se va credita 2 500 lei, cei de pe locurile 11-15 vor lua jumatate din aceasta suma, in vreme ce ultimii 5 clasati in premii se vor multumi cu 500 lei. Premiile sunt cash, fara cerinte de rulaj. Acestea se vor credita pana pe 25 noiembrie, ora 19:00. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Opteaza la promotia “Campionat de pariuri de 50 000 RON pe DOTA 2” din pagina acesteia
  • Plaseaza pariuri exclusiv pe DOTA 2 pana pe 24 noiembrie
  • Doar pariurile castigatoare conteaza in clasament
  • Primii 20 clasati vor obtine premii totale de 50 000 lei
  • Premiile sunt cash, fara conditii de rulaj

Nu rata promotia daca esti pasionat de sporturi electronice