Iti este oferita cota 40.0 pentru victoria Romaniei cu Insulele Feroe

Selectionata Romaniei trebuie sa obtina maximum de puncte din “dubla” cu Insulele Feroe si Norvegia pentru a mai putea spera la calificare. Primul “hop” va fi cel cu feroezii, echipa pe care am invins-o de fiecare data in cele 7 intalniri directe din istorie. Crezi ca si acum se va intampla la fel? Atunci profita de cota 40.0 oferita de casa de pariuri Betfair pentru succesul elevilor antrenati de Cosmin Contra.

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea un cont la Betfair pana la ora partidei (12 octombrie, 19:00) utilizand codul ZFBNMR. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe victoria Romaniei contra Insulelor Feroe. In vederea promotiei se vor calcula cel mult 5 lei, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Aceasta cota marita pentru victoria Romaniei contra Insulelor Feroe inseamna ca in cazul unei victorii a „tricolorilor” tu vei castiga 200 lei. Astfel, miza ti se va rambursa cash instant, pe cand restul il vei primi in maxim 24 ore sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul din piata Sportsbook, pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2. 

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana pe 12 octombrie, ora 19:00, folosind codul ZFBNMR
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria Romaniei cu Insulele Feroe
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Romania se va impune miza ti se va rambursa cash instant, pentru ca restul pana la cel mult 200 lei sa ti se crediteze ca freebet in maxim 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat din piata Sportsbook in termen de 30 zile la o cota minima de 1.2

Pariaza pe o victorie aproape sigura a „tricolorilor”