Italia - Ungaria | Cote la pariuri, ponturi si informatii

Italia primeşte vizita Ungariei pe stadionul Dino Manuzzi din Cesena, în runda a doua din Liga Naţiunilor. Meciul poate fi urmărit în transmisiune directă pe Digi Sport 2 şi Prima Sport 2.

Italia, în căutarea primei victorii acasă

Naţionala lui Mancini a ratat după cum se ştie calificarea la mondialul din Qatar şi se vede nevoită să schimbe din mers strategia pentru următoarele calificări, mai ales în contextul în care anumiţi jucători nu au mai dat randamentul scontat sau sunt alţii care aşteaptă o şansă. Squadra Azzura a început parcursul din această grupă la Bologna, cu Germania, partida încheindu-se la egalitate, 1-1. De asemenea, înainte de debutul în Liga Naţiunilor a avut loc Finalissima, duelul campioanelor Europei și Americii de Sud, pierdut categoric cu 0-3.Nu pot evolua marţi seara mai mulţi jucători importanţi de la italieni, e vorba de Domenico Berardi, Ciro Immobile, Federico Chiesa, Gaetano Castrovilli, Rafael Toloi şi Nicolo Zaniolo.

ITALIA (4-3-3): Donnarumma - Florenzi, Acerbi, Bastoni, Dimarco - Frattesi, Cristante, Tonali - Gnonto, Scamacca, Pellegrini. Selecţioner: Roberto Mancini.

Ungaria a produs surpriza primei runde

Reprezentativa maghiară a început excelent parcursul din noua ediţie a Ligii Naţiunilor, învingând surprinzător Anglia, cu scorul de 1-0, prin reuşita lui Dominik Szoboszlai( min.66, din penalty).Ungaria lui Marco Rossi merge la Cesena fără teamă şi cu dorinţa de a juca, chiar dacă italienii au totuşi prima şansă.Oaspeţii nu au niciun fel de probleme de lot , astfel că vor putea alinia cea mai bună formulă în meciul cu Italia.

UNGARIA (5-1-3-1): Gulacsi - Nego, Lang, Orban, At. Szalai, Z. Nagy - A. Nagy - Schafer, Szoboszlai, Sallai- Ad. Szalai. Selecţioner Marco Rossi.

Italia - Ungaria,  informaţii şi statistici

  • La Cesena se va disputa a 35- a partidă dintre cele două reprezentative, gazdele obţinând 15 succese, în 9 meciuri s-a consemnat remiza, iar ungurii s-au impus şi ei în nouă confruntări.

     Ultimul meci dintre Italia și Ungaria datează de la amicalul din 22 august 2007, când echipa antrenată de Péter Várhidi la acea vreme a învins azzurri cu 3-1.Naționala maghiară nu a obţinut două succese consecutive împotriva celei italiene din iulie 1952/noiembrie 1955, când s-au consemnat trei.
  •  Italienii au câștigat ultimele trei meciuri jucate în Italia împotriva Ungariei și doar o singură dată s-au descurcat mai bine: patru victorii consecutive între martie 1928 și decembrie 1934.

     Va fi pentru a a patra oară când Italia joacă la Cesena, prima dispută fiind cea din 2009, iar golaverajul în meciurile de până acum este 9-0.
  •  Împotriva Germaniei, Lorenzo Pellegrini a marcat al patrulea gol în națională, realizând astfel 50% din golurile jucătorilor romani din mandatul lui Mancini; celelalte patru poartă semnătura lui Nicolò Zaniolo și Bryan Cristante, câte două.
  •  Wilfried Gnonto (18 ani și 215 zile) ar deveni cel mai tânăr marcator din istoria naționalei Italiei, depășindu-l pe Bruno Nicolè (18 ani și 259 zile în 1958 împotriva Franței), dacă va înscrie în poarta Ungariei.
  •  Ádám Szalai este golgheterul Ungariei în Liga Națiunilor, cu patru goluri marcate în 11 meciuri, acesta fiind urmat de  Roland Sallai și Dominik Szoboszlai( două goluri).

Italia- Ungaria,  ponturi pariuri

Ţinând de evoluţiile celor două reprezentative în ultima perioadă, consider că va fi un joc deschis, e de urmărit şi duelul celor doi tehnicieni italieni, Mancini vs Rossi. Italia vine după o perioadă complicată, una mai greu de acceptat de o echipă care a devenit campioană europeană acum un an, în vreme ce maghiarii nu au ce pierde şi vor încerca să dea totul pe teren. La casele de pariuri licenţiate din România, puteţi miza pe o partidă în care vom avea cel puţin 2 reuşite în prima repriză.