Italia - Austria, cote la pariuri, ponturi şi informaţii

Stadionul Wembley găzduieşte sâmbătă, 26 iunie, de la ora 22:00, confruntarea Italia - Austria, din optimile de finală ale Campionatului European. Partida este transmisă de postul de televiziune ProTV.

Italia a câştigat la pas grupa A şi e favorită cu Austria

Reprezentativa Italiei s-a impus în toate confruntările din grupa A, având 9 puncte şi un golaveraj 7-0. Squadra Azzurra vine pe Wembley după trei confruntări consecutive pe Olimpico din Roma şi are toate motivele să spere la calificarea în sferturi. Ciro Immobile şi Manuel Locatelli sunt golgheterii italienilor după meciurile din faza grupelor, cu câte două reuşite.Înaintea confruntării din Anglia mai sunt probleme de efectiv, fiind incerţi Florenzi şi Chiellini.

ITALIA (4-3-3): Donnarumma - Di Lorenzo, Bonucci, Acerbi, Spinazzola - Barella, Jorginho, Verratti - Berardi, Immobile, Insigne. Selecţioner: Roberto Mancini.

Austria şi-a depăşit condiţia la Euro2020

Naţionala Austriei s-a impus în două din meciurile jucate în grupa C, 3-1 cu Macedonia de Nord şi 1-0 cu Ucraina şi s-a calificat în optimi de pe poziţia a doua.Sunt de altfel singurele succese din ultimele şase confruntări jucate de echipa lui Franco Foda. La meciul de pe Wembley nu va fi prezent unul dintre jucători, e vorba de Lazaro , accidentat.

AUSTRIA (4-3-2-1): Bachmann - Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba - Laimer, Grlillitsch, Schlager- Baumgartner, Sabitzer - Arnautovic. Selecţioner Franco Foda.

Italia vs Austria,  informatii si statistici

  • Squadra Azzurra a rămas neînvinsă în ultimele 13 meciuri împotriva Austriei (10 victorii,  3 egaluri), ultima înfrângere a lor împotriva austriecilor datând dintr-un amical din decembrie 1960 (1-2). Cel mai recent meci dintre cele două echipe naționale datează din august 2008 ( 2-2).
  • Italienii  au câștigat toate cele patru meciuri împotriva Austriei între Cupa Mondială și Campionatul European, toate având loc la campionatul mondial : 1-0 în 1934, 1-0 în 1978, 1-0 în 1990 și 2-1 în 1998.
  • Italia este neînvinsă în 30 de jocuri (25 succese, 5 remize), egalând cea mai lungă serie din istoria sa: 30 între 1935 și 1939 cu Vittorio Pozzo cârma naţionalei.
  •  Austria s-a calificat în premieră în faza eliminatorie de la un campionat european, ultima astfel de reuşită la turneu major, fiind cea de la Cupa Mondială din 1954, când a ajuns în semifinale.
  • Italia a câștigat două din cele 13 jocuri disputate la Londra , iar ultimul succes a fost  1997 (1-0 împotriva Angliei) într-o calificare la Cupa Mondială , marcând atunci Gianfranco Zola .De atunci azurii au înregistrat trei egaluri și două înfrângeri în capitala Regatului Unit.
  • Austria a pierdut patru din cele șase jocuri disputate la Londra , ultimul lor joc în capitala engleză fiind cel septembrie 1973 (o înfrângere cu 7-0 împotriva Angliei, într-un amical ). Singurul său meci anterior la Londra împotriva unei alte echipe naționale decât Anglia datează de la Jocurile Olimpice din 1948: o înfrângere cu 3-0 împotriva Suediei.
  • Italia a păstrat poarta intactă în  ultimele 11 jocuri, ajungând la 1055 de minute (17 ore și 35 de minute).Reprezentativa Italiei s-a descurcat mai bine o singură dată în istorie: 12 meciuri la rând fără gol primit între între 1972 și 1974.
  • Italia a trimis 60 de şuturi la poartă în cele trei meciuri din această fază a grupelor; media de 20 de lovituri pe meci este cea mai mare înregistrată de azzurri într-o singură ediție a campionatului european.

  Italia - Austria, ponturi la pariuri

  Squadra Azzurra, echipă ce nu a suferit niciun eşec în ultimele 30 de meciuri şi a arătat un joc consistent la Euro2020, joacă cu o naţională a Austriei care a reuşit calificarea în premieră în optimi la european. Echipa din Ţara Valsului nu a mai învins Italia din 1960 şi şansele unui succes sâmbătă seara sunt destul de mici.Vă sugerez să mizaţi pe un succes al naţionalei lui Mancini şi cel puţin 2 goluri înscrise, variantă pe care o puteţi alege la casele de pariuri legale din România.