Indeplinirea unor misiuni simple iti poate aduce un pachet VIP la orice meci din Champions League

Vei putea asista la un meci de Champions League direct din tribune impreuna cu un amic daca vei indeplini o misiune simpla prezentata de casa online.

Casa de pariuri care propune acest premiu se numeste Unibet. De fapt, este vorba de 5 premii, organizandu-se o tragere la sorti pentru a se desemna castigatorii celor 5 pachete VIP.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie trebuie sa optezi la ea, lucru care se poate efectua din pagina acesteia. Promotia dureaza pana pe 11 decembrie, fiind impartita in 5 runde. Fiecare runda are ca premiu doua bilete VIP, pentru tine si un amic, la orice meci de Champions League doresti in aceasta editie, insa si 1 500 euro bani de cheltuiala (pentru calatorit si cazare).

Fiecare runda are o misiune. Astfel, prima runda dureaza de pe 30 septembrie pana la 2 octombrie misiunea constand in a plasa un pariu de minim 6 RON cu functia “Creare pariu” pe un meci de Champions League. Cu alte cuvinte, trebuie sa alegi doua sau mai multe pronosticuri din acelasi meci de Champions League si sa le plasezi pe un singur bilet. Asta se poate face doar cu ajutorul functiei “Creare pariu”.

A doua misiune se va disputa intre 21 octombrie si 23 octombrie, misiunea constand in plasarea unui pariu live pe fotbal in valoare de minim 30 lei. A treia misiune va avea loc intre 4 si 6 noiembrie, pentru a obtine un tichet trebuind sa pariezi minim 30 lei pe orice piata de marcator (primul, ultimul, oricand). A patra misiune se va desfasura intre 25 si 27 noiembrie si consta in plasarea unui pariu multiplu pe fotbal cu o miza minima de 30 lei (bilet cu minim doua selectii). In fine, in ultima runda, desfasurata intre 9 si 11 decembrie, trebuie sa pariezi minim 30 lei la pariuri sportive si 30 lei la cazino (sloturi sau cazino live).

Despre recompensa

Asadar, ai putea castiga bilete la un meci de Champions League indeplinind misiuni destul de usoare. Practic, nu trebuie sa faci nimic deosebit fata de datile in care plasezi pariuri sportive. Poate doar in ultima runda, cand trebuie sa pariezi si la cazino. Castigatorii vor fi contactati in fiecare vineri de dupa o etapa.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia “Vino in Turul Europei cu Unibet” din pagina acesteia
  • Pentru fiecare misiune pe care o inchei ai sansa de a obtine doua bilete VIP la un meci de Champions League, dar si 1 500 euro bani de cheltuiala
  • Se va anunta cate un castigator in vinerea de dupa fiecare runda

Poti beneficia chiar tu de biletele VIP