Inca o casa de pariuri lanseaza o aplicatie de mobil

Casa de pariuri Fortuna, sponsor oficial al nationalei Romaniei de fotbal, face un pas foarte important catre atragerea de noi utilizatori, insa si pentru mentinerea celor deja existenti mai mult timp pe site. Intr-o era in care cei mai multi dintre noi nu concepem viata fara telefon mobil, casele online ar trebui sa se conformeze si ele acestui trend pentru a ramane in topul preferintelor. In acest sens, Fortuna a ascultat dorinta utilizatorilor, astfel ca astazi, 2 octombrie, a lansat o aplicatie de mobil, aceasta putand fi downloadata de cei ce dispun de sistem Android. Casa de pariuri ne promite insa ca in scurt timp va fi lansata si o aplicatie pentru iOS.
 

Cum descarc aplicatia de mobil?


Accesand aplicatia de  mobil de la Fortuna poti plasa pariuri oricand atat la pariuri sportive, cat si la jocurile de Cazino. Pentru a ajunge la aplicatie acceseaza site-ul Fortuna de pe telefonul mobil, Apoi selecteaza categoria “Aplicatie mobil”, pentru ca apoi sa o descarci, pur si simplu. Sa specificam ca, daca nu ai mai downloadat pana acum vreo aplicatie din orice sursa, in afara de PlayStore, trebuie sa activezi optiunea “Permite instalarea din surse necunoscute” accesand functia “Setari” din telefonul tau.
 
De punctat ca aplicatia ruleaza pe versiuni de Android de la 4.4 (inclusiv) in sus. Pentru a vedea ce versiune de Android ai, acceseaza “Setari -> Despre telefon” de pe mobilul tau.
 
 

Ce are de oferit aceasta aplicatie?


Descarcand si accesand aplicatia de mobil, vei avea parte de promotii speciale, de optiunea Cash Out, de freebeturi, de bara de instrumente personalizata etc. . Pe scurt, vei beneficia de aceleasi avantaje pe care le gasesti si in versiunea de browser, atat la pariuri sportive, cat si la cazino, chiar unele in plus.  In cazul in care aplicatia devine instabila si te returneaza pe ecranul principal, sterge cache-ul si datele aplicatiei deschizand sectiunea “Setari”, apoi “Aplicatii”.
 

Pariaza oriunde si oricand cu aplicatia Fortuna