In fiecare vineri te asteapta 50 rotiri gratuite la Starburst

In cazul in care esti un vanator al rotirilor gratuite nu poti pierde oportunitatea de a castiga saptamanal 50 rotiri gratuite la slotul Starburst.

Asta se intampla doar la cazinoul online Unibet, care iti ofera aceasta ocazie in fiecare vineri, cel putin in aceasta luna. Suntem de parere insa ca promotia va continua si in decembrie, poate si anul viitor. Orice utilizator Unibet poate obtine rotirile gratuite.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie intra in cont si activeaza vinerea bonusul referitor la rotirile gratuite din sectiunea “Bonusurile Mele”. Efectueaza apoi un depozit de cel putin 150 lei Atentie, la depunerile cu Paysafecard se percepe un comision, in acest caz trebuind sa depui ceva mai mult de 150 lei. Asta este singura cerinta pentru a primi recompensa.

Despre recompensa

Vei castiga 50 rotiri gratuite in fiecare vineri la Starburst imediat ce vei efectua depozitul . Rotirile gratuite vor fi disponibile doar la jocul Starburst. In schimb, castigurile de pe urma rotirilor pot fi jucate doar la sloturile NetEnt. Acestea trebuie rulate de 25 ori in termen de 30 zile de la activarea bonusului.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Bonusurile mele” si activeaza-ti bonusul cu privire la rotirile gratuite in fiecare vineri
  • Depune vinerea cel putin 150 lei
  • Imediat ce vei depune vei primi in cont 50 rotiri gratuite
  • Acestea pot fi jucate doar la slotul Starburst
  • Castigurile de pe urma rotirilor gratuite trebuie rulate de 25 ori in termen de 30 zile de la activarea bonusului doar pe sloturile de la furnizorul NetEnt

Profita in fiecare vineri de promotie