In fiecare saptamana poti castiga premii de mii de RON sau un iPhone 11

In cazul in care jocurile slot nu iti sunt necunoscute, te invitam sa participi, timp de 10 saptamani, la promotia organizata de casa online Unibet. Aceasta iti pune la dispozitie 10 turnee, fiecare cu premii totale de 10 000 lei bani cash, marele premiu constand intr-un iPhone 11.

Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Unibet, pentru a participa trebuind sa optezi din pagina acesteia, numita „Turneu EGT – 10 000 RON cash si un iPhone 11”. Primul turneu a inceput in 16 decembrie, in total urmand a se desfasura 10 turnee, fiecare durand o saptamana. Clasamentul unui turneu va lua in calcul cel mai mare rulaj de la oricare din cele 5 sloturi selectate ale furnizorului EGT. Acestea sunt: Shining Crown, Burning Hot, Dice&Roll, Rise of Ra, 20 Diamonds. 

Partea mai interesanta vine acum. Nu se vor lua in calcul decat rundele jucate din browserul de pe mobil. Atentie, nu de pe aplicatia mobila Unibet, ci doar din browserul mobilului. Miza minima intr-o runda este 0.5 RON. Pentru fiecare 5 RON rulati se va acorda 1 punct in clasament.

Despre recompense

Participa si tu la aceste turnee cu premii de 10000 RON, plus un iPhone 11, iar la finalul lor ai putea fi mai bogat cu mii de euro, unul sau chiar mai multe telefoane iPhone 11. Vor fi premiati primii 50 clasati in fiecare din cele 10 turnee, primul urmand a lua un iPhone 11. Al doilea va obtine 3 000 lei, al treilea 1 500 lei, iar al patrulea va lua 700 lei. Urmatorii 6 clasati vor lua 300 lei fiecare, cei clasati pe locurile 11-30 vor primi 100 lei, in vreme ce ultimilor 20 clasati li se va credita suma de 50 lei. Toate premiile sunt cash, fara conditii de rulaj. Castigatorii telefoanelor vor fi contactati in termen de 72 ore. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Opteaza la promotia „Turneu EGT – 10 000 RON cash si un iPhone 11”
  •  Clasamentul va lua in calcul rulajul la cele 5 sloturi selectate in articol
  • Sloturile trebuie jucate doar din browserul telefonului mobil
  • Vor fi 10 turnee, fiecare avand ca mare premiu un iPhone 11
  • La fiecare turneu se vor premia primii 50 clasati
  • Toate premiile sunt cash, fara conditii de rulaj

Mizeaza la sloturi si castiga telefoane si premii de mii de euro