Ia un fullbet de 100 RON cu misiunea de luni

De cateva saptamani casa de pariuri Betano ne propune o noua promotie, intitulata “Misiunea zilei”, conform acesteia urmand a obtine un fullbet daca vei respecta cerintele, unele deloc dificile. Misiuni diferite vor aparea de mai multe ori pe saptamana, putand vedea misiunea in curs imediat dupa logare, in coltul din stanga jos sau stanga sus al paginii. Alternativ, o vei descoperi accesand sectiunea “Contul meu”. Pentru ziua de 7 mai ai ocazia de a obtine un fullbet la Betano plasand pariuri pe fotbal, tenis si/sau baschet.


5af0443a124c2_1525695546.jpg


Ce trebuie sa fac?


Eligibili la misiune sunt toti clientii Betano, putand-o accesa prin una din cele 3 metode prezentate mai sus, pentru ca apoi sa optezi la misiune din “Contul meu”. Dupa ce ai facut asta plaseaza 4 pariuri live si singure pe bilet, fiecare cu o miza minima de 15 lei din meciuri de fotbal, tenis si/sau baschet la o cota minima de 1.7. Pariurile trebuie plasate pana astazi, ora 23:59.


Despre recompensa


Ia un fullbet de 100 RON cu misiunea de luni, Betano fiind singura casa de pariuri care ofera ca recompensa un fullbet, acesta trebuind rulat o singura data, iar daca pariul/biletul folosind fullbetul este castigator, vei primi in cont atat profitul, cat si valoarea fullbetului. Acesta va fi in valoare de 20% din suma celor 5 pariuri plasate de tine, pana la 100 lei, primindu-l indiferent daca pariurile tale sunt castigatoare sau pierzatoare. Fullbetul trebuie consumat pana in data de 9 mai, fiecare selectie de pe biletul de joc trebuind sa aiba cota minima 1.5.


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum

·         Acceseaza “Contul meu” sau imagnile aflate in coltul din stanga sus sau jos pentru a descoperi misiunea zilei

·         Opteaza la misiune

·         Plaseaza 4 pariuri live si singure pe bilet din fotbal, tenis si/sau baschet, fiecare cu o cota minima de 1.7 si cu o miza minima de 15 lei

·         Chiar daca pariurile sunt castigatoare sau pierzatoare vei primi un fullbet de 20% din suma mizelor celor 5 pariuri, pana la 100 lei

·         Fullbetul trebuie folosit pana in seara de 9 mai, pariul/pariurile trebuind sa aiba cota minima 1.5


Nu rata aceasta oportunitate