Ghiceste scorul finalei Ligii Campionilor si castiga 100 RON!

Concurs incheiat

Juventus si Real Madrid se vor lupta sambata, 3 Iunie, cu trofeul Ligii Campionilor pe masa. Pronosticheaza scorul corect dupa primele 90 de minute si poti castiga 100 RON la Winmasters!
 

Regulile concursului nostru de pe facebook sunt simple: pronosticheaza scorul corect al finalei Ligii Campionilor dupa primele 90 de minute (reprizele suplimentare de prelungiri nu sunt incluse), si poti castiga premiul de 100 RON, daca indeplinesti simultan si urmatoarele conditii simple:
 
  • Like paginii noastre de facebook, Intelbet.ro
  • Share postarii cu acest concurs
  • Iar in cadrul aceleiasi postari de pe pagina noastra de facebook, la comentarii, spune-ne care crezi ca va fi scorul dupa 90 de minute
 
Exemplu: Juventus - Real Madrid 2-0 (in cazul acestui concurs Juventus este considerata Echipa 1, iar Real Madrid Echipa 2 - astfel, un pronostic simplu "2-0" va fi considerat ca victorie Juventus cu scorul de 2-0)

Sunt acceptate toate comentariile pana in momentul inceperii meciului (3.6.2017, 21:45 EEST).
Premiile vor fi creditate in contul activ al castigatorilor deschis la casa de pariuri online Winmasters. Daca nu ai deja un cont, inregistreaza-te acum dand click aici, fa cel putin o depunere minima, beneficiaza de bonusul la inregistrare de 300 RON, participa la concurs si castiga! Concursul se adreseaza doar jucatorilor din Romania.
In cazul in care vom avea mai multi castigatori, premiul se va imparti in parti egale intre toti cei care au pronosticat corect scorul.

Premium va fi oferit sub forma de FreeBet si trebuie plasat pe un pariu simplu (single), cota minim 2.00, castig maxim 400 RON.

Se accepta un singur pronostic. Daca un participant posteaza mai multe comentarii, se va lua in considerare doar primul pronostic.

Participa si tu la concursul nostru de pe Facebook si ia-ti premiul de 100 RON la finala Ligii Campionilor!