Fury vs Usyk: cote si pronosticuri la pariuri

Actualul campion Super WBF, WBO, IBF, IBO și Ring, Olexandr Usyk și campionul WBC, Tyson Fury vor disputa titlul de campion incontestabil la categoria grea sau așa cum este cunoscut: Undisputed World Heavywight Championship. Meciul va avea loc pe 18 mai 2024 pe Kingdom Arena din Riad, Arabia Saudită.

Mai jos vei găsi pronosticuri pentru lupta Usyk — Fury, cote, opțiuni de pariere, statistici și trecerea în revistă a șanselor luptătorilor de a câștiga.


Cuprins

Cote Fury vs Usyk

Tyson Fury este în opinia unora favorit la victorie, dar sunt și Bookmakeri care oferă cota mai mică pe Usyk. Ultimele atacuri ale lui Fury nu au fost prea impresionante, însă o bună parte a pariorilor și a caselor de pariuri nu se îndoiesc că el este capabil să câștige această luptă și să ia titlul. Șansele ca Fury să câștige titlul sunt de 1.95 .

Cotele pentru câștigătorul Fury vs Usyk

Bookmaker Cote pentru victorie Fury Cote pentru victorie Usyk
Betano 1.85 1.90
Favbet 1.90 1.95
MrBit 1.83 1.87
Player 1.85 1.87
FrankSport 1.83 1.87
Superbet 1.90 1.90

Oleksandr și-a asigurat cu încredere titlul în revanșa cu Joshua și l-a învins pe Dubois, în ciuda unei lovituri controversate. Cu toate acestea, unele case de pariuri se îndoiesc că chiar și un luptător atât de rapid la categoria grea este capabil să-l învingă pe Fury. Puteți paria pe Usyk pentru a câștiga pe o cotă în jur de 1.90 .

Statistici și date fizice

Diferența de antropometrie pare terifiantă. Tyson Fury are un avantaj imens în înălțime, întindere și greutate.

Olexandr Usyk


Tyson Fury

21 Lupte 34
21 Victorii  33
0 Înfrângeri 0
0 Remize / NC 1
191 Înălțime (CM) 203
198

Alonjă

216
100.2 Greutate (Kg) 121.9
30 Vârstă 35

Oleksadr Usyk

  • Campion WBA, WBO, IBO, IBF și Ring la categoria grea
  • 21 de lupte, 21 de victorii, 0 înfrângeri

Unii oameni nu credeau că Usyk va fi capabil să ducă la bun sfârșit nici măcar jumătate din lupta împotriva lui Joshua. Cu toate acestea, câteva atacuri și lovituri încrezătoare i-au calmat în cele din urmă pe contestatari, făcându-i să admită că Usyk este probabil singurul care este capabil să-l oprească pe Tyson Fury.

La ce să te aștepți de la Usyk în lupta împotriva lui Fury?

Usyk se află într-o situație foarte complicată. Pe de o parte, el nu poate avea un început rapid, deoarece există un risc mare ca el să fie epuizat înainte de mijlocul luptei fără a câștiga ceva real.

Pe de altă parte, el nu va amâna lupta în speranța că arbitrii vor lua o decizie pozitivă. Mulți își amintesc încă acea lovitură joasă controversată în lupta împotriva lui Dubois. Arbitrii se vor uita la acțiunile și reacțiile sale cu mare atenție în acest meci.

Singura șansă este să aștepte și să contraatace pentru a-i elimina lui Fury de șansele de a se odihni.

Șansele lui Usyk de a câștiga

Majoritatea bookmakerilor îl cotează cu șanse mici să câștige. Nu există niciun motiv să negăm aparent ceea ce cred casele de pariuri. Dacă Olexandr nu reușește să-și elimine adversarul până la sfârșitul rundei a șasea, probabil că se va îneca în clinciurile cu cel poreclit „Gypsy King”, pierzând timp prețios pentru a ataca.

Usyk va trebui să înceapă repede, încercând să-l atace deoparte pe Tyson Fury. Dacă Olexandr rămâne pe un loc, poate fi eliminat, așa că va trebui să se miște mult.

Ultimele 5 lupte ale lui Oleksandr Usyk

Data Adversar Rezultat Metoda victoriei
26 August 2023

Daniel Dubois

Victorie ✔️ K.O.
20 August 2022

Anthony Joshua

Victorie ✔️

Decizie
25 Septembrie 2021

Anthony Joshua

Victorie ✔️ Decizie
31 Octombrie 2020

Derek Chisora

Victorie ✔️ Decizei
12 Octombrie 2019 Chazz Witherspoon

Victorie ✔️

Retragere de la colț

Tyson Fury

  • Campion WBC la categoria grea
  • 35 lupte, 34 victorii, 0 înfrângeri, 1 egalitate

Tyson ar putea fi foarte atent în luptele împotriva Chisora și Whyte. Nu am putut vedea nici pressing, care era un lucru obișnuit atunci când lupta împotriva lui Wilder, nici combinații lungi pentru a termina meciul.

Gypsy King părea să fie atât de sigur că va câștiga prin decizie. Nu a încercat niciodată să facă ritmul mai rapid sau să-i elimine pe adversari.

Să sperăm că au fost doar consecințele pregătirii pentru a lupta împotriva lui Usyk, fără a pierde forma și motivația.

La ce să te aștepți de la Fury în lupta împotriva lui Usyk?

Tyson Fury este departe de a fi prost. Nu vom vedea acel ritm lent pe care l-am văzut împotriva lui Chisora. Își dă seama că acum se va confrunta cu un luptător care este gata să lucreze în ritmul rapid în toate cele 12 runde. Singura tactică corectă este să folosești apăsarea în felul în care a făcut-o Dubois.

Fury are lovituri imprevizibile; aceasta este caracteristica lui cheie și se va baza pe ea pentru a se proteja de atacurile lui Usyk.

Dacă lupta durează suficient de mult și Tyson își dă seama că nu mai are puncte forte de atacat, se va baza pe apărare, iar adversarul său poate câștiga câteva runde.

Șansele lui Fury de a câștiga

Există două moduri de a-l învinge pe Fury aflat în cea mai bună formă. Fie își va subestima adversarul, fie adversarul îl poate șoca pe Fury cu tactica lui. Prima opțiune pare să fie mult mai reală. Cu toate acestea, Fury își ascunde nervii și respectul față de adversarul său sub un zid de batjocură și insultă pentru Usyk.

Furya spus deja de multe ori că vrea să-și pună capăt carierei. Probabil, această luptă împotriva lui Usyk va fi cântecul de lebădă al lui Fury. Dacă este cu adevărat așa, imaginează-ți cât de concentrat, motivat, precis și agresiv va fi el în acest meci.

Ultimele 5 lupte ale lui Tyson Fury

Data Adversar Rezultat Metoda victoriei
28 Octombrie 2023 Francis Ngannou

Victorie ✔️

Decizie
3 Decembrie 2022 Derek Chisora

Victorie ✔️

T.K.O
23 Aprilie 2022 Dillian Whyte

Victorie ✔️

T.K.O.
9 Octombrie 2021 Deontay Wilder

Victorie ✔️

K.O.
22 Februarie 2020 Deontay Wilder

Victorie ✔️

T.K.O.

Pronostic Fury vs Usyk

Fury este prea sigur de sine. Este terifiant. El este pe cale să aibă lupte împotriva lui Ngannou și Usyk dupa o pauză foarte scurtă. Nu are nicio îndoială că nu se va confrunta cu nicio problemă. Da, noi videoclipuri din antrenamentul său arată că Gypsy King este într-o formă bună, iar viteza lui a revenit. Dar este acest avantaj cu adevărat mare?

Cu tot respectul pentru rezultatele lui Usyk, este greu de pus la îndoială faptul că Tyson Fury va câștiga. Cu toate acestea, probabil că nu va fi doar o decizie, ci va implica o luptă foarte strânsă în care arbitrii vor trebui într-adevăr să facă tot posibilul pentru a număra punctele.

Tyson va încerca să facă mai multe lovituri și să folosească problemele lui Usyk cu pasul înapoi. Dar este greu de spus că Fury îl poate elimina rapid pe Usyk.

Pariul și pronosticul nostru: Tyson Fury va câștiga și peste 10,5 runde.

FAQ - Întrebări frecvente

Când va avea loc lupta Fury vs Usyk?

Lupta Fury vs Usyk va avea loc pe 18 mai 2024 pe Kingdom Arena din Riad, Arabia Saudită.

Care sunt șansele ca Fury sau Usyk să câștige?

Deși Fury este văzut de majoritatea ca favorit, cotele sunt acum echilibrate. Cota pe victoria lui Fury este de 1.90, iar cea pe victoria lui Usyk de 1.95.

Cine va câștiga: Fury sau Usyk?

Tyson Fury deține toate avantajele în antropometrie. Nu își va pierde viteza, având un adversar mult mai mic. Usyk va trebui să se miște mult gândindu-se la mai multe tactici pentru fiecare parte a luptei.