Fortuna iti ofera un freebet de 50 RON pentru jocurile virtuale

De aproximativ o luna de casa de pariuri Fortuna a introdus in oferta jocurile virtuale, pentru mai multe amanunte putand accesa aceasta pagina.
 
Principalul motiv pentru care lumea prefera jocurile virtuale este acela ca se poate castiga in cateva minute sau chiar secunde de la startul evenimentului, adrenalina fiind si ea la cote maxime. Cu siguranta amatorii sporturilor virtuale sau cei ce vor castiguri rapide au fost cuceriti deja de oferta Fortuna, una destul de bogata. Cu sporturi virtuale precum fotbal, tenis, ciclism, curse de caini, curse de cai si Speedway, Fortuna prezinta cea mai larga oferta de acest tip dintre toate casele de pariuri licentiate in Romania.
 

thumb_58fdaa3e7f2c6_1493019198.png
 
Cei care inca nu s-au hotarat sa incerce aceste jocuri virtuale sau cei ce nu au auzit de ele vor fi tentati sa o faca avand in vedere promotia pe care Fortuna a lansat-o acum cateva zile. Aceasta se adreseaza tuturor utilizatorilor romani ai casei de pariuri care nu au incercat inca jocurile virtuale, acordandu-se un freebet de 10 lei de fiecare data cand plasezi 5 pariuri pe astfel de jocuri cu o valoare identica sau chiar mai mare. Freebetul il vei primi indiferent de sporturile alese.
 
Promotia este valabila pentru primele 25 pariuri plasate de tine pe jocurile virtuale, fiecare freebet obtinut avand valoarea de 10 lei, chiar daca pariurile plasate pe bani reali au o miza mai mare. Daca pe un bilet se afla si alte pariuri decat jocurile virtuale, acesta nu va fi luat in considerare pentru freebet. De asemenea, promotia nu este disponibila daca ai un bonus activ, dar va deveni imediat ce il vei termina de rulat.
 
Freebetul obtinut este in valoare de 10 lei si poate fi utilizat doar la jocurile virtuale. Acesta se va credita imediat ce ai terminat cele 5 jocuri, fiind valabil timp de 7 zile de la creditare. Valoarea de 10 lei a freebetului trebuie plasata in intregime pe un singur pariu, neputand fi impartita in mai multe pariuri, la fel cum este in cazul pariurilor sportive. Fiind vorba de un freebet, in cazul unui castig la jocurile virtuale utilizandu-l, in cont va fi creditat doar profitul obtinut, nu si valoarea freebetului. Spre exemplu, daca vei paria cei 10 lei corespunzatori freebetului pe o cota de 1.8, iar pariul este castigator, in cont vei primi 8 lei.
 
Incearca acum jocurile virtuale de la Fortuna pentru a putea primi 5 freebeturi a cate 10 lei fiecare >>>