De acum poti paria pe sporturi virtuale la Fortuna

Sansele ca utilizatorii unei case pariuri online sa petreaca timp cat mai mult pe site-ul acesteia cresc daca acea casa dispune de mai multe categorii pe langa pariurile sportive, cum ar fi jocurile de cazino, de poker, sporturile virtuale sau chiar jocuri de bingo si minijocuri.
 

Recent casa de pariuri Fortuna a adaugat o categorie care atrage tot mai mult in ultimul timp, mai ales datorita faptului ca se poate castiga intr-un timp foarte scurt.  Este vorba despre sporturile virtuale, optiune care se gaseste la majoritatea caselor de pariuri cu pretentii, inclusiv la cele licentiate in Romania. Aici un joc, la orice sport ne-am referi, dureaza de la cateva secunde la doua minute, un altul incepand dupa o pauza de cateva minute, acestea fiind pe tot parcursul zilei. Pentru a-ti face o idee despre cum functioneaza aceste sporturile virtuale, la Fortuna ai posibilitatea de a le vizualiza chiar si fara sa fii logat. Poti alege dintre 6 sporturi virtuale: fotbal, tenis, ciclism, curse de caini, curse de cai si speedway.
 
O partida de fotbal virtual la Fortuna dureaza aproximativ un minut si jumatate, inainte de startul ei putand plasa pariuri pe 5 piete. Este vorba de rezultat meci, scor corect, sansa dubla sau total goluri exact si Under/Over goluri. Echipele care se infrunta sunt din Premier League, plasarea pariurilor efectuandu-se exact ca in cazul meciurilor normale. Durata dintre doua partide de fotbal este de 4 minute.
 
O partida de tenis are, de fapt, un singur game, durata sa fiind de circa doua minute. Ca si in cazul fotbalului virtual, durata dintre doua meciuri este de 4 minute. Poti plasa pariuri pe invingatorul game-ului, scorul corect sau pe numarul de puncte jucate in acel game.
 
Referindu-ne la ciclismul virtual, o cursa dureaza sub un minut, durata dintre doua curse fiind insa de 4 minute. Sunt 3 optiuni pentru care poti plasa pariuri. Prima este Card de curse, unde poti paria pe castigator, insa ti se va injumatati suma si ti se va dubla miza daca alegi optiunea Each Way, iar ciclistul respectiv va termina al doilea. A doua optiune se numeste Estimare, unde ti se cere sa numesti ordinea primilor doi ciclisti in cursa, putand opta pentru o ordine corecta sau orice ordine. A treia optiune este Pariu Tricast, acolo unde vei numi ordinea primilor 3 ciclisti. Ordinea poate fi corecta, caz in care vei avea un pariu sau oarecare, in acest caz avand 6 pariuri.
 
In ceea ce priveste cursele de caini poti plasa pariuri doar pe primele doua optiuni pomenite mai sus: Card de curse si Estimare. O cursa dureaza aproximativ 40 secunde, iar durata dintre curse este de patru minute. In cursele de cai ai aceleasi 3 optiuni de pariere ca la ciclism virtual. O cursa dureaza tot 40 secunde, distanta dintre doua curse fiind de, ati ghicit, 4 minute. Incheiem cu speedwayul virtual, unde trebuie sa spunem ca avem 4 concurenti, fata de precedentele 3 sporturi, unde aveam 6 sau 8. Aici putem vedea doar doua optiuni: Card de curse si Estimare. O cursa dureaza aproximativ 35 secunde, distanta dintre doua curse fiind tot de 4 minute.
 
De acum poti paria pe sporturi virtuale la Fortuna, optiunile Estimare si Pariu Tricast din mai multe sporturi neputand fi combinate pe bilet. In schimb, toate celelalte pariuri de pe oricare sport virtual pot fi combinate pe acelasi bilet, la fel ca la pariurile normale.

Inregistreaza-te la Fortuna si pariaza pe sporturi virtuale!
 
Sursa feat.: www.betoclock.com