Finala Champions League te asteapta cu fullbet de 200 RON

Multe promotii ne asteapta in vederea finalei Champions League de sambata seara dintre Real Madrid si Liverpool, unele care vizeaza doar utilizatorii noi si altele la care sunt eligibili toti utilizatorii casei de pariuri. La cea de-a doua varianta se incadreaza si promotia Betano, care ne propune un fullbet de 200 RON pe care il poti castiga daca vei plasa un singur pariu in aceasta finala.Ce trebuie sa fac?

Inainte de a miza pe finala trebuie sa accepti misiunea. Pentru a face asta acceseaza-ti contul, dupa care in fereastra care iti va aparea selecteaza din lista aflata in stanga categoria “Promotii”, subcategoria “Misiuni”, apoi butonul “Incepe misiunea”. In misiune se poate intra pana sambata, ora 22:20. Plaseaza apoi un pariu singur pe bilet pe o selectie din prima repriza a finalei Champions League. Selectia pe care o plasezi trebuie sa se incheie in prima repriza, netrebuind sa aiba tangente cu a doua repriza. Miza minima a pariului este 20 lei, iar cota minima 1.6.


Despre recompensa

Finala Champions League te asteapta cu fullbet de 200 RON, aceasta fiind valoarea maxima. Astfel, chiar daca pariul tau este sau nu castigator, imediat dupa aflarea rezultatului vei primi fullbetul de 50% pana la 200 lei. Acesta trebuie pariat live pe a doua repriza a meciului dintre Real Madrid si Liverpool, pe orice selectie cu o cota minima de 1.5. In cazul unui pariu castigator ti se va credita in cont atat profitul, cat si valoarea fullbetului.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betano daca nu ai deja unul
  • Plaseaza un pariu singur pe bilet pe orice selectie din prima repriza a meciului dintre Real Madrid si Liverpool
  • Miza minima a pariului e 20 lei, iar cota minima 1.6
  • Vei primi un fullbet de 50% pana la 200 lei indiferent daca pariul este castigator sau nu
  • Fullbetul trebuie plasat in a doua repriza a finalei Champions League la o cota minima de 1.5


Profita la maxim de promotie >>>