Fiecare victorie a jucatorului tau favorit la Roland Garros este recompensata cu 20 RON

Prima promotie care vizeaza turneul de tenis de la Roland Garros, cel de-al doilea Grand Slam al anului, este furnizata de casa de pariuri Maxbet, care iti ofera posibilitatea de a castiga un freebet de 20 lei de fiecare data cand jucatorul tau favorit trece de o anumita runda. Bonusul maxim pe care il poti castiga este 140 lei.

Alege jucatorul care crezi ca va castiga turneul >>>

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa plasezi un pariu de minim 50 lei pana pe 31 mai pe castigatorul turneului de la Roland Garros de pe tabloul masculin/feminin de simplu. La promotie se ia in calcul doar primul pariu plasat pe castigatorul turneului. Daca optezi pentru Cash Out promotia nu mai este valabila. De asemenea, promotia nu este valabila pentru cei care efectueaza primul depozit la Maxbet. Daca esti utilizator nou, efectueaza acum primul depozit si cu o zi sau doua inainte de startul turneului cel de-al doilea depozit.

Despre recompense

Poti castiga pentru fiecare victorie a favoritului tau la Roland Garros un freebet de 20 lei, asta insemnand ca de pe urma acestei promotii poti obtine freebeturi in valoare totala de 140 lei. Evident, eventualele victorii ale jucatorului respectiv in partidele de dublu nu se iau in calcul, ci doar cele de pe tabloul de simplu. Freebetul se va credita in maxim 24 ore de la incheierea partidei dintr-o anumita runda a jucatorului pe care ai mizat ca va castiga turneul. Acesta este valabil timp de 3 zile de la creditare, putandu-se plasa pe un pariu cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5. Cota maxima pe care poate fi utilizat un freebet este 11.0.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Maxbet creeaza-ti unul aici
  • Pana pe 31 mai pariaza minim 50 lei pe castigatorul masculin sau feminin al tabloului de simplu de la Roland Garros
  • Pentru fiecare jucator eliminat de cel pe care ai pariat primesti un freebet de 20 lei
  • Freebetul trebuie folosit in cel mult 3 zile de la acordare pe o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5

Alege jucatorul care crezi ca va castiga turneul >>>