Fiecare gol din Liga I iti aduce 10 RON

Atat play-offul, cat si play-outul Ligii I isi vor desfasura in aceste zile cea de-a cincea etapa, lupta atat la varf, cat si la evitarea retrogradarii, devenind tot mai incrancenata. Casa de pariuri Netbet este, ca de obicei, prezenta la datorie, prezentand o promotie in care fiecare gol din Liga I iti aduce 10 RON doar in cazul in care pariurile plasate de tine sunt necastigatoare. Cu alte cuvinte, ti se vor adauga 10 RON la freebet pentru fiecare gol marcat in meciurile in care pariurile plasate in Liga I nu sunt ‘’verzi’’. Freebetul maxim pe care il poti primi este 100 lei.
 
 

Ce trebuie sa fac pentru a primi freebetul?


Pariul poate fi atat live, cat si pre-live, miza minima a unuia fiind de 50 lei. Nu exista cota minima, insa pariul trebuie sa fie singur pe bilet. Pentru a participa la promotie trebuie sa te inscrii din pagina acesteia. Freebetul il vei primi in decurs de 48 ore de la incheierea partidelor
 

Care sunt conditiile de rulaj ale freebetului?


Freebetul este disponibil timp de 7 zile de la creditare, timp in care trebuie pariat si stabilit. Cota minima acceptata este 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00. In cazul in care vei paria o suma mai mica decat valoarea freebetului, suma ramasa iti va fi anulata. Daca pariul este castigat, vei primi profitul in bani reali.
 
Inregistreaza-te pentru a te bucura de promotia legata de Liga I >>>