FC Argeş - CFR Cluj, cote la pariuri, ponturi şi informaţii

FC Argeş primeşte vizita campioanei en-titre, CFR Cluj, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 10, din Casa Liga 1.Partida se dispută duminică, 8 noiembrie, cu începere de la ora 18 , pe stadionul Nicolae Dobrin.Meciul va  putea fi urmărit în direct pe DigiSport, Telekomsport si Looksport.

FC Argeş este neînvinsă în ultimele 3 runde

Gazdele sunt pe locul 14 cu 8 puncte şi au o serie de trei rezultate pozitive, iar acest parcurs se leagă de numele noului antrenor principal, Ionuţ Moşteanu.Acesta l-a înlocuit pe mult mai titratul Ionuţ Badea, iar decizia luată de conducătorii grupării argeşene a fost una mai mult decât inspirată. Elveţianul Cephas Malele este incert şi rămâne de văzut dacă va putea fi folosit duminică.

  • Formaţia probabilă(4-3-2-1): Micle – Tofan, Leca, Deslandes, Mușat – Prepeliță, Meza Colli – Grecu, Șerban, Cozma  –Blejdea. Antrenor: Ionuţ Moşteanu

CFR Cluj este în criză şi e posibil să plece Dan Petrescu

Ardelenii sunt pe 3 cu 18 puncte înainte de meciul cu FC Argeş, însă în ultimele două confruntări au trebuit să recunoască învinşi: 1-2 în Gruia cu Gaz Metan Mediaş şi un usturător 0-5 cu AS Roma, în Europa League.De altfel la CFR Cluj atmosfera nu e una tocmai bună şi nu e exclusă o încetare a colaborării cu Dan Petrescu, rămâne de văzut dacă acesta va rămâne pe bancă şi după meciul din Trivale.Experimentatul tehnician e nemulţumit de faptul că nu a primit întăririle solicitate, în condiţiile în care lotul are jucători cu media de vârstă ridicată şi au fost meciuri în care a fost nevoit să facă improvizaţii, aşa cum s-a întâmplat la Roma, unde nu i-a putut folosi pe Burcă, Vinicius şi Cestor.

  • Echipa probabilă(4-1-3-2) Bălgrădean-Susic,Manea,Ciobotariu,Camora-Hoban-Deac,Itu,Djokovic-Rondon,Debeljuh.Antrenor:Dan Petrescu.

FC Argeş- CFR Cluj, informaţii şi statistici

  • Marius Bilaşco, actualmente oficial al grupării ardelene, a evoluat în perioada 1998-2006 pentru FC Argeş.
  • Fundaşul central sârb Zoran Milosevic, jucător al clujenilor în perioada 2005-2006, a evoluat apoi şi 2 sezoane la FC Argeş.
  •   Ultima întâlnire FC Argeş - CFR Cluj datează din 24 mai 2009, când ardelenii s-au impus la Piteşti cu 2-0.
  • Deşi sunt despărţite de unsprezece locuri în clasament, campioana are doar cu un gol mai mult decât FC Argeş: de nouă ori au marcat gazdele, iar clujenii au 10 reuşite.
  • În schimb defensiva ardeleană e printre cele mai sigure, primind doar 5 goluri, în schimb FC Argeş are 15 încasate.

FC Argeş - CFR Cluj , ponturi pariuri

Gazdele au trei etape la rând cu rezultate pozitive  şi primesc vizita unei campioane aflate în criză de efectiv şi de rezultate, însă cu siguranţă meciul va fi unul disputat.Chiar dacă oficialii FC Argeş sunt optimişti şi speră într-un rezultat pozitiv, iar Dan Petrescu a declarat poate din complezenţă că echipa lui porneşte cu a doua şansă, prima şansă o au tot ceferiştii clujeni.Eu vă recomand un pariu pe goluri, şi anume că se înscriu cel puţin 3 goluri în meci, puteţi opta pentru această variantă sau oricare alta, evident la casele de pariuri legale.