Farul Constanta - FC Urartu : cote la pariuri si statistici

În turul doi preliminar din Conference Leagure, manşa tur, Farul Constanţa va juca cu Urartu( Armenia), joi, 27 iulie, de la ora 20:30. Partida va fi transmisă de Digi Sport 2 și Prima Sport 2.

Farul speră la un parcurs mai lung în Conference League

Farul Constanța, campioana României, susține un nou meci european, de această dată în a treia competiţie ca nivel valoric pe bătrânul continent, e vorba de Conference League.

Echipa pregătită de Gheorghe Hagi a fost eliminată de Sheriff Tiraspol, în turul I preliminar din Liga Campionilor. A fost mai întâi 1-0 pentru constanţeni pe terenul de la Ovidiu, însă în retur situaţia s-a schimbat în totalitate, meciul fiind câştigat de moldoveni cu 3-0, după prelungiri. A fost un meci în care oaspeţii au dezămăgit, ratând astfel posibilitatea să meargă în turul următor al competiţiei.

Campioana en-titre are şase puncte în competiţia internă, după 1-0 la Botoşani şi 4-1 cu FC Voluntari, ultimul meci fiind cel mai recent.

Echipa lui Hagi nu are probleme de efectiv, însă primul 11 de la meciul trecut de campionat ar putea fi cu totul altul, pentru că s-a dorit de altfel menajarea jucătorilor în perspectiva meciului cu campioana Armeniei. Farul ar putea juca într-un 4-3-3 format din Aioani - Kiki, Popescu, Boli, Borza - Artean, Nedelcu, Grameni -Mazilu, Alibec, Rivaldinho.

Campioana Armeniei vine după o manşă disputată cu cei de la Zrinjski

FC Urartu, campioana Armeniei a fost eliminată de Zrinjski, campioana din Bosnia şi Herţegovina la loviturile de departajare, deci a fost mult mai aproape decât Farul de calificarea în turul preliminar următor din prima competiţie europeană.În tur armenii au cedat cu 0-1, dar au câştigat returul cu 2-1. Au urmat minutele suplimentare de joc, în care s-a mai înscris de două ori. Armenii nu au mai fost la fel de inspiraţi la punctul de la 11 m, fiind eliminaţi în cele din urmă.

Oaspeţii nu au început campionatul 2023-2024, singurele jocuri oficiale fiind cele de care am menţionat mai devreme.

Dmitry Gunko, tehnicianul oaspeţilor e posibil să joace cu Melikhov - Antwi, Margaryan, Piloyan, Tsymbalyuk, Zotko - Marcos, Iwu, Khurtsidze - Mayrovich, Sabua.

Întâlnire în premieră între cele două grupări

Farul şi FC Urartu nu s-au mai întâlnit până în prezent în competiţiile continentale.Gazdele au un titlu de campioană obţinut în sezonul precedent, însă mulţi consideră că i se poate atribui şi cel obţinut în 2016-2017, de fosta echipa FC Viitorul Constanţa.

Ca o coincidenţă, putem aminti faptul că şi echipa din Armenia se află la cel de-al doilea titlu de campioană din istorie.

Farul - FC Urartu, ponturi la pariuri

Gruparea constănţeană e cotată cu prima şansă în manşa tur de la Ovidiu, arenă unde de altfel are rezultate bune în ultima perioadă. Nu este însă de neglijat nici echipa din Armenia, mai ales după evoluţia curajoasă din precedenta dublă manşă, jucată cu Zrinjski. Farul va dori să se revanşeze după dubla manşă din Liga Campionilor, vă recomand să mizaţi pe cel puţin 2 reuşite ale gazdelor, evident la casele de pariuri licenţiate din ţara noastră.