Elina Svitolina - Simona Halep , sferturile de finală ale French Open

Miercuri 7 Iunie 2017 se vor desfasura ultimele două meciuri din cadrul sferturilor de finala ale Roland Garros. Caroline Garcia va juca cu Karolina Pliskova iar Elina Svitolina o va intalni pe jucatoarea noastra, Simona Halep.

Binenteles ca toate privirile noastre vor fi atintite pe meciul Simonei, casele de pariuri si pariorii, merg la unison pe victoria romancei. Simona va castiga meciul acesta, sunt sigur de asta, in special datorita infrangerii din finala de la Roma unde s-a accidentat pierzand finala in fata aceleasi jucatoare.

Cum spuneam la 3 saptamani de la finala de la Roma, cele doua se intalnesc dinou. De data asta Simona va castiga, si nu vreau sa ma hazardez aici, dar probabil va castiga in doua seturi acest meci. Nu vreau sa cred ca Simona ii va oferi vre-o sansa jucatoarei din Ucraina. La casele de pariuri Simona are o cota de 1.35-1.38 in timp ce Svitolina are o cota in caz de victorie de peste 3.  Cele doua sunt despartite in clasamentul WTA de doar 2 puncte, si totusi de ce o diferenta asa de mare la casele de pariuri intre cele doua jucatoare?

Ce vom paria la acest meci? Ei bine daca nu va multumeste cota oferita de casele de pariuri pe victoria Simonei si doriti o cota mai mare, cel mai probabil ar fi bine sa nu alegeti nimic altceva. Simona este imprevizibila, poate pierde usor un set sau poate bate in doua seturi. Personal voi paria pe un 2-0 la seturi pe Simona pentru o cota de 2 si o voi lua la victorie pe un bilet combinat la o cota mai mica de 1.3