Duminica este ziua rotirilor gratuite

Daca esti un pasionat al jocurilor de cazino nu poti incheia saptamana mai bine decat cu niste rotiri gratuite, pe care le obtii fara sa faci nimic. 

Toate astea se intampla la cazinoul online Vlad Cazino. Promotia este valabila in fiecare duminica pentru jocul slot Jumanji. Pentru a obtine rotirile gratuite nu trebuie indeplinita nicio conditie, cum ar fi efectuarea unui depozit sau rularea unei sume de bani.

Ce trebuie sa fac?

Dupa ce te-ai logat la Vlad Cazino acceseaza slotul Jumanji, care se gaseste pe platforma „Casino”. Pentru a gasi jocul nu trebuie sa rasfoiesti prin toata pagina, ci doar sa introduci primele doua litere ale jocului in casuta „Cauta jocuri”. Vei vedea apoi ca „Jumanji” este prima sugestie, putand apoi sa-l accesezi cu un simplu click. 

Despre recompensa

Vei obtine rotiri gratuite in fiecare duminica la Jumanji, numarul lor fiind cuprins intre 3 si 20. Pentru a sti numarul rotirilor trebuie sa „invarti” de roata care iti va aparea la deschiderea jocului. Rotirile trebuie folosite doar in ziua de duminica. Castigurile obtinute in urma rotirilor gratuite se crediteaza in bani bonus. Acestia trebuie rulati de 25 ori in termen de 30 zile doar in cadrul sloturilor NetEnt. Balanta bonus va putea fi vizualizata doar la deschiderea unui joc de la furnizorul NetEnt.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Vlad Cazino creeaza-ti unul acum
  • Deschide slotul Jumanji in fiecare duminica 
  • Afla cate rotiri gratuite ai castigat „invartind” de o roata care iti va aparea la deschiderea jocului
  • Poti castiga de la 3 pana la 20 rotiri gratuite 
  • Castigurile in urma rotirilor gratuite trebuie rulate de 25 ori in termen de 30 zile doar pe sloturi de la furnizorul NetEnt

Invarte si afla cate rotiri ai castigat