Doi jucatori din top 10 s-au retras in ultimul moment de la Buenos Aires

Doar trei jucatori din top 30 vor participa la turneul pe zgura din Buenos Aires, doi dintre ei fiind argentinieni, iar al treilea croat. Editia cu numarul 23 a turneului pe zgura de la Buenos Aires numara 10 jucatori din top 50. Puteau fi 12, insa Dominic Thiem si Matteo Beretini si-au anuntat retragerea. Ambii absenti se afla in top 10. Thiem a castigat turneul de doua ori in ultimele 4 editii. Anul trecut aici s-a impus italianul Cecchinato, care il invingea in finala pe argentinianul Schwartzman. Semifinalisti erau Thiem si Guido Pella. De altfel, un argentinian nu s-a mai impus la Buenos Aires din 2008.

Primii doi capi de serie sunt din tara gazda

Avand in vedere retragerea de ultim moment a lui Thiem si Cecchinato, primii doi capi de serie au devenit argentinienii Diego Schwartzman si Guido Pella. In mod oarecum surprinzator, doar 4 spanioli vor concura aici, exceptandu-i pe cei doi care se afla in calificari si eventualele wildcarduri. Unul dintre ei este cap de serie numarul 7. Ne referim la Albert Ramos-Vinolas. 

Cap de serie numarul 3 este Borna Coric, urmat de Cristian Garin, Dusan Lajovic, Laslo Djere, ultimul cap de serie fiind uruguayanul Pablo Cuevas. In top 50 se mai afla Fernando Verdasco si Juan Ignacio Londero. Aici ne referim la clasamentul in momentul in care s-a intocmit lista, nu la cel live.

 Ce jucatori vor fi mai proaspeti?

In finalul acestui preview ATP Buenos Aires 2020 vom aminti si de cotele oferite pentru favoritii la castigarea acestui turneu. Casa de pariuri Betano este locul ideal daca doresti sa vizionezi in transmisiune directa partide de la Buenos Aires. Tot aici vei gasi zeci de pariuri pentru fiecare meci de simplu.

Favorit principal, conform Betano, este Schwartzman, cotat cu 5.00. Argentinianul este urmat de Coric (6.00), Pella (8.00) si Garin (10.0). Din cei 4, Coric este singurul care debuteaza pe zgura in acest sezon. 

Urmareste toate transmisiunile de la Buenos Aires in direct la Betano